Bild av fastigheten
SIT7418
€ 2,200,000
Gård/Lantfastighet Till salu
30 tillgängliga bilder
SIT7418
€ 2,200,000
Gård/Lantfastighet Till salu

Excellent Gård/Lantfastighet till salu i Penedès, Barcelona

  • Boyta: 590m²
  • Totalyta 440ha

Spektakulär 440 hektar privat jaktgård med DO Penedès-vingårdar och en masia från 1800-talet för att återställa, i en vacker naturpark, 25 minuter från Sitges.

Den enorma 440-hektar stora lantgården ligger i de underbara böljande kullarna i vinodlingsområdet Alt Penedès, 25 minuter från Sitges och bara en timme söder om Barcelona City.

Gården innehåller ruinerna av en masia från det XVII-talet som upptar cirka 590 m² för att återställa till sin tidigare härlighet. Det finns ett överflöd av privat mark för att jaga små och stora vilt samt unga DO Cava, Penedès och Catalunya vingårdar. Landet innehåller också många oliv- och mandelträd och har fantastisk utsikt över havet och bergen.

Skogsvägarna inom den privata tomten är mycket välskötta eftersom de underhålls av naturparken och majoriteten av gården har vägåtkomst.
Detta är en unik möjlighet att äga en lantgård av denna storlek så nära Sitges och Barcelona, som erbjuder enorm potential för användning som ett landsbygdsturismprojekt eller en restaurang till exempel.

Mer information på begäran.

Egenskaper

  • Vingårdar
  • Brunn
  • I behov av renovering
  • Utsikt

Distribution

  • Tomt på 4 400 000 m²
  • Masia-ruin på 590 m²

Läge

Vi hittar den här fastigheten inbäddat bland pittoreska landsbygdbyar i vinodlingen Penedès och Cava i provinsen Barcelona, bara en timme söder om själva staden och 25 minuter från den berömda kuststaden Sitges med sin vackra strand, livliga nattliv, årlig filmfestival och i genomsnitt 300 härliga solskinsdagar om året.

Vinodlingen och kavaområdet Penedés kännetecknas av vackra böljande kullar och dalar med bördig jord och ett fantastiskt varmt klimat som är perfekt för vinodling. De många vingårdar med sin spektakulära Modernista-arkitektur och vinprovningsturer är mycket populära för en dagstur från Barcelona.

SIT7418
€2,200,000
Gård/Lantfastighet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA