STC43857 900 000 € Plot till salu

Excellent plot till salu i Golf-Can Trabal, Barcelona

 • Totalyta 1 169m²

Helt platt tomt med urban karaktär till salu i det bästa området i Golf de Sant Cugat, perfekt för byggare och självförsäljare.

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox presenterar denna magnifika rektangulära tomt, helt platt och med imponerande utsikt över Golf de Sant Cugat. Denna fastighet erbjuder en utmärkt möjlighet för dem som vill bygga sitt drömhus i ett privilegierat läge, omgivet av natur och med enkel tillgång till tjänster och bekvämligheter.

För den som önskar utöka sin yta finns dessutom möjlighet att köpa den intilliggande tomten som också mäter 1 169 m². På så sätt kan totalt 2 338 m² finnas tillgängligt, vilket ger en ännu större yta för att utveckla ett mer ambitiöst projekt. Denna uppsättning tomter är idealisk både för byggandet av ett stort familjehem och för investerare som är intresserade av större bostadsprojekt.

Beläget i ett lugnt och exklusivt område drar denna tomt nytta av sin närhet till golfbanan, och erbjuder fridfulla omgivningar och panoramautsikt som förstärker dess attraktionskraft. Missa inte möjligheten att investera i denna exceptionella fastighet och skapa ett unikt och personligt utrymme i ett av de bästa områdena i Golf de Sant Cugat.

Plot till salu

Extras

Marken som presenteras av Lucas Fox har följande enastående egenskaper:

 1. Form och topografi: Rektangulär och helt platt tomt, underlättar byggprocessen och optimerar användningen av tillgängligt utrymme.

 2. Storlek:

  • Enskild tomt: 1 169 m².
  • Möjlighet att förvärva den intilliggande tomten, lägga till totalt 2 338 m².
 3. Plats:

  • Beläget i ett exklusivt och lugnt område med utsikt över Sant Cugat Golf.
  • Närhet till tjänster och bekvämligheter, garanterar en perfekt balans mellan lugn och tillgänglighet.
 4. Utsikt och omgivning: Fantastisk panoramautsikt över golfbanan, vilket ger en naturlig och attraktiv miljö.

 5. Utvecklingspotential:

  • Perfekt för byggandet av ett lyxigt enfamiljshus.
  • Möjlighet för investerare som är intresserade av att utveckla större bostadsprojekt på grund av möjligheten att förvärva båda markerna.
 6. Tillgänglighet:

  • Bra förbindelser med huvudvägar och kollektivtrafik.
  • Närhet till stadsområden, skolor, affärer och fritidscenter, erbjuder bekvämlighet utan att offra avskildhet och lugn.

Denna tomt presenteras som en unik möjlighet för dem som letar efter ett premiumland i ett av de bästa områdena i Sant Cugat, antingen för personligt bruk eller som en investering.

Golf-Can Trabal, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Tomten ligger i ett elegant och exklusivt kvarter, inom Sant Cugat del Vallès, som också är omgivet av en vacker naturmiljö, skogar, stigar, stigar och rutter redo att njuta av. Det är också mycket nära Sant Cugat golfklubb och mycket nära internationella privata skolor.

STC43857 900 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Sant Cugat

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper