STC47444
150 800 €
Plot till salu
STC47444
150 800 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Matadepera, Barcelona

 • Totalyta 889m²

Exklusiv stadstomt på 889 m² för byggande av ett hem till salu i Matadepera.

plot viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Naturligt ljus
 • Utsikt
 • Exteriör

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar denna exklusiva tomt för byggandet av ett drömhus i de prestigefyllda omgivningarna i Can Prat urbaniseringen i Matadepera. Denna exklusiva stadstomt täcker en generös yta på 889 m². Å ena sidan sticker den ut för sin utmärkta orientering, som garanterar sol hela dagen så att ljusa och välkomnande utrymmen kan skapas. Å andra sidan erbjuder den fantastisk utsikt. Slutligen har den åtkomst från två olika gator, så två ingångar kan konfigureras: en till garaget från den nedre gatan och en annan till hemmet från den övre gatan.

  Denna tomt har 5c (PA) stadsplaneringsbetyg, vilket innebär att den är auktoriserad för uppförande av ett isolerat enfamiljshus, med möjlighet att anpassa det efter dina behov och önskemål.

  Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  STC47444 Plot till salu

  Planlösning

  Denna urbana tomt erbjuder en unik möjlighet att bygga ett skräddarsytt hem i en exklusiv miljö med bekväm tillgång till viktiga tjänster. Dess utmärkta orientering, intelligenta design och strategiska läge gör denna fastighet till ett attraktivt alternativ för dem som söker livskvalitet och avskildhet i en stadsmiljö.

  Matadepera, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

  Can Prat de Matadepera är en exklusiv urbanisering som erbjuder närhet till viktiga tjänster, såsom affärer, restauranger, skolor och rekreationsområden. Det är en lugn och privilegierad miljö.

  STC47444
  150 800 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Matadepera

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA