Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Reserverad
BCN50061 Pris vid förfrågan Lägenhet till salu

Nybyggd lägenhet till salu i Esplugues, Barcelona

Denna fastighet är del av DIAGONALT 1 Lägenheter, Esplugues, Barcelona.
Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Esplugues, Barcelona med ett start pris på 1,240,000 €

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna exklusiva helt nya utveckling ligger på över en hektar privat mark och erbjuder lyxhus i ett privilegierat läge i Esplugues, Barcelona, där invånarna kan vakna varje dag för att se solen stiga upp över havet och staden från sitt eget hem. , i utkanten av Collserola Natural Park.

På den säkra gated gemensamma tomten hittar vi pooler, sola områden, grönområden och padelbana medan det inre gemensamma området erbjuder en vacker inomhuspool, ett gym och en mötesklubb. Dessutom har byggnaderna intelligent byggteknik, 24-timmars säkerhet och conciergetjänst för fullständig sinnesro. Projektet består totalt av fem bostadshus.

Fastigheterna varierar i storlek från 58 m² till 175 m² och inkluderar lägenheter och takvåningar med terrasser, med 1-4 sovrum vardera och utsikt över det gemensamma området, havet och Barcelona. Varje lägenhet säljs tillsammans med 2 parkeringsplatser och ett förråd.

En otillåten chans att förvärva ett unikt, personligt skräddarsytt hem i en helt ny avancerad utveckling med enastående gemensamma områden i ett prestigefyllt stadsdel i Barcelona.

Höjdpunkter

  • Fantastiskt läge och utsikt över havet och staden
  • Utmärkta faciliteter inomhus och utomhus
  • Fastigheter från 58 m² till 175 m²
  • 1-4 sovrum plus servicekvarter i vissa fastigheter
  • Privat utomhusyta
Lägenhet till salu

Esplugues de Llobregat, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Barcelona är utan tvekan en av de mest eftertraktade destinationerna i Europa, omtyckt för sin arkitektur, kreativitet och framtidstänkande kultur.

Diagonalt finns i den lugna miljön i Collserola, i området Finestrelles i Esplugues de Llobregat, ett exklusivt område med några av de bästa bekvämligheterna i staden, såsom German School och American School, Freedman Institutes residens, Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club och det nya privata sjukhuset Ciutat Diagonal.

Det är också ett strategiskt område för tillgång till och från stadens centrum. Här kan invånarna njuta av att bo i privilegierade omgivningar med staden i närheten.

BCN50061 Pris vid förfrågan Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Esplugues de Llobregat

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper