Nyhet
GAV49557
300 000 €
Plot till salu
GAV49557
300 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Montmar, Barcelona

 • Totalyta 1 542m²

Underbar tomt med utmärkt solexponering hela dagen, belägen i det privilegierade området Begues, Gavà

plot viktigaste huvuddrag

 • Havsutsikt
 • Utsikt
 • Panoramautsikt

  Vad du behöver veta om det här plot

  Välkommen till denna unika möjlighet i Begues! Det är en privilegierad bit mark med en yta på 1 542 kvadratmeter, belägen i ett söderläge som garanterar utmärkt solexponering hela dagen. Detta land erbjuder en perfekt duk för att bygga ditt drömhem, med stora möjligheter att designa en vacker och rymlig bostad som passar dina behov och smaker.

  Höjdpunkten i detta land är de fantastiska vyerna det erbjuder, vilket ger dig möjligheten att njuta av spektakulära panoramabilder från bekvämligheten av ditt framtida hem. Föreställ dig att vakna upp varje morgon till utsikt över bergen eller njuta av vackra solnedgångar från din egen trädgård.

  Förutom sitt privilegierade läge är landet perfekt anslutet, vilket gör att du enkelt kan komma åt tjänsterna och bekvämligheterna i området. Begues är känt för sitt lugn och naturliga omgivning, och erbjuder en idyllisk livsstil för dem som vill komma bort från stadens liv och rörelse utan att ge upp komfort och tillgänglighet.

  Missa inte detta tillfälle att förvärva en unik bit mark i Begues och bygga ditt drömhus. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

  Plot till salu
  GAV49557 Plot till salu

  Montmar, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

  Begues, en charmig stad belägen i regionen Baix Llobregat, i provinsen Barcelona, ​​är en destination som fängslar med sin naturliga skönhet och lantliga charm. Omgiven av frodiga skogar och majestätiska berg, erbjuder Begues en fridfull oas bort från stadens liv och rörelse, samtidigt som det är bekvämt nära Barcelona, ​​vilket gör det till ett perfekt läge för dem som vill njuta av lugnet. offra tillgängligheten.

  Naturen är en av de största attraktionerna i Begues. Med Garraf Natural Park på tröskeln kommer friluftsälskare att hitta otaliga möjligheter att utforska slingrande stigar, upptäcka dolda vattenfall och njuta av fantastisk panoramautsikt. Dessutom är Begues omgiven av vingårdar och olivlundar, som bidrar till dess mångsidiga och pittoreska landskap.

  Lokal gastronomi är en annan höjdpunkt i Begues. Stadens restauranger erbjuder traditionella katalanska kulinariska läckerheter, som den berömda coca de recapte, vilträtter, hemgjorda korvar och regionala viner, som glädjer gommen och tillfredsställer sinnena.

  Begues är också känt för sina långvariga festligheter och traditioner, inklusive religiösa högtider, populära festivaler och kulturevenemang under hela året, vilket ger invånare och besökare möjlighet att fördjupa sig i regionens rika kulturarv.

  Kort sagt, Begues är en destination som kombinerar lantligt lugn med närhet till staden, naturlig skönhet med kulturell autenticitet, och som inbjuder alla som besöker den att koppla av, koppla av och njuta av livet i sin renaste form. .

  GAV49557
  300 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Castelldefels

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA