STC47154
500 000 €
Plot till salu
STC47154
500 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i bellaterra, Barcelona

 • Totalyta 1 032m²

Spektakulär 1 038 m² tomt med magnifika byggmöjligheter till salu i Bellaterra.

plot viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Naturligt ljus
 • Utsikt
 • Exteriör

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox är glada att kunna presentera en häpnadsväckande tomt på 1 032 m², belägen bara fem minuters promenad från Bellaterra station. Denna imponerande tomt utmärks av sitt upphöjda läge och helt plana layout, vilket gör den mycket mångsidig för alla typer av konstruktion. Det har en sydlig orientering och därför en privilegierad solexponering, vilket gör det mesta av naturligt ljus.

  Tomten har ett exceptionellt betyg på 20a/10 som tillåter uppförande av ett enfamiljshus på upp till 500 m2. Dessutom erbjuder den möjligheten att införliva element som en trädgård, en pool och andra bekvämligheter.

  Det strategiska läget, ett kort avstånd från Bellaterra station, erbjuder inte bara transportbekvämlighet, utan också närhet till lokala tjänster och exklusiviteten hos ett framstående bostadsområde. Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  STC47154 Plot till salu

  Extras

  1 038 m² tomt

  Bellaterra, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

  Bellaterra är ett exklusivt bostadsområde, omgivet av en privilegierad naturmiljö och med utmärkta förbindelser till Sant Cugat del Vallés, fyra kilometer bort, och Barcelona, femton kilometer bort, antingen med bil eller tåg. Läget mellan kommunerna Sabadell, Cerdanyola och Sant Cugat del Vallés erbjuder alla nödvändiga tjänster, med flera köpcentrum i närheten.

  STC47154
  500 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Bellaterra

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA