BCN48986
1 395 000 €
Lägenhet till salu
BCN48986
1 395 000 €
Lägenhet till salu

Lägenhet med 4 Sovrum till salu i Pedralbes, Barcelona

 • Sovrum 4
 • Badrum 2
 • Planlösning 177m²

Exklusiv lägenhet i Pedralbes: lyxigt utrymme med pool, garage, trädgård och panoramautsikt bredvid det franska lyceumet i Barcelona

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Terrass
 • Swimming pool
 • Parkett
 • Parkering
 • Utsikt
 • Tjänsteentré
 • Förråd
 • Planlösning 177m²
 • Konstruerat Område 149m²
 • Boende yta 149m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Vi välkomnar dig till ditt nya hem i Barcelona, bredvid det prestigefyllda franska Lyceum! Denna charmiga lägenhet ligger i ett privilegierat läge, omgiven av en lugn och fridfull miljö, med stora trädgårdsområden som inbjuder dig att koppla av och njuta av urban natur.

Gården är en oas av komfort och funktionalitet. Det ligger intill den emblematiska Manuel Girona-gatan, så du kommer att njuta av ett brett utbud av tjänster och butiker som garanterar en praktisk och enkel rutin.

En av juvelerna i denna egendom är dess magnifika gemenskapsområde, som har en pool perfekt för att svalka av och koppla av under de varma dagarna i Barcelona. Dessutom erbjuder detta delade utrymme en välkomnande och social atmosfär, perfekt för att interagera med grannar och uppleva stunder av fritid.

Lägenheten har trippelorientering, en underbar kombination av elegans och funktionalitet. Med en intelligent fördelning är den uppdelad i ett dagområde och ett nattområde. Dagområdet inkluderar ett ljust vardagsrum, ett fullt utrustat kök och en charmig täckt terrass, perfekt för att njuta av utomhusstunder när som helst på året.

I nattområdet hittar vi fyra sovrum, varav tre dubbelrum, vilket innebär rymlighet och komfort för boende eller gäster. Ett av dessa rum är en master-svit som har ett eget badrum för avskildhet och praktiska bekvämligheter.

Dessutom, eftersom det kan renoveras, erbjuder bostaden många möjligheter, vilket ger möjlighet att anpassa det efter din smak och behov. Du kan förvandla det till ditt drömhem i hjärtat av Sarrià-Pedralbes!

I priset ingår totalt fyra parkeringsplatser (två dubbel), så du får gott om parkeringsplatser. Ett förråd ingår också som säkerställer ytterligare utrymme för förvaring och ordning.

Missa inte möjligheten att förvandla denna lägenhet till en urban fristad i Barcelona: kontakta oss idag för att ordna ett besök och upptäck alla underverk detta hem kan erbjuda.

Lägenhet till salu
BCN48986 Lägenhet till salu

Extras

· Gemenskapszon

· Pool

· Trädgårdsområde

· Övertäckt terrass

· Conciergeservice

· Fyra parkeringsplatser

· Förvarings rum

Pedralbes, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Fördjupa dig i lugnet och charmen i Pedralbes, en unik bostadsenklav i den livliga metropolen Barcelona. Med sina breda trädkantade gator, lyxiga bostäder och en atmosfär av lugn elegans, står Pedralbes som en oas av fred mitt i stadens liv och rörelse.

Denna stadsdel erbjuder en ojämförlig livskvalitet tack vare sina majestätiska herrgårdar, imponerande trädgårdar och dess närhet till grönområden, såsom Pedralbes Park och den historiska botaniska trädgården. Här blandas klassisk arkitektur med modernitet i perfekt harmoni och skapar en atmosfär av sofistikerad och tidlös skönhet.

Pedralbes har inte bara en fantastisk visuell miljö, utan också ett brett utbud av förstklassiga bekvämligheter och tjänster. Därför hittar vi allt från exklusiva restauranger till lyxiga boutiquer och prestigefyllda köpcentrum, så invånarna har allt de behöver för ett bekvämt och lugnt liv.

Dessutom gör dess närhet till kända utbildningsinstitutioner, såsom universitetet i Barcelona och olika internationella skolor, Pedralbes till en idealisk destination för familjer som värdesätter akademisk excellens.

Kort sagt, med sin trygga, lugna och kosmopolitiska miljö är Pedralbes mycket mer än ett kvarter: det är en livsstil. De som väljer att bo här upptäcker en plats där lyx kombineras med komfort och där varje dag levs med en känsla av lugn och harmoni utan jämförelse. I Pedralbes blir vardagen en exceptionell upplevelse.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat F

BCN48986
1 395 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA