BCN42952 498 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 3 Sovrum till salu i Eixample Höger, Barcelona

 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Planlösning 116m²

Fantastisk duplex i en av de bästa delarna av Eixample. Lokalen kan användas som kontor och som bostad.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Naturligt ljus
 • Uppvärmning
 • Renoverad
 • Öppet kök
 • Luftkonditionering
 • Exteriör
 • Dubbla fönster
 • Planlösning 116m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Välkommen till en unik och mångsidig fastighet i hjärtat av Eixample, Barcelona. Fastigheten har ett utmärkt läge i det mycket eftertraktade distriktet Eixample, och erbjuder bekvämligheten att vara nära affärscentra, kulturella landmärken och pulserande stadsliv.

Denna fantastiska duplexlägenhet blandar det bästa av två världar och erbjuder en rymlig och helrenoverad bottenvåning som är idealisk som kontorsyta, medan övervåningen erbjuder en privat och lyxig bostad.

Bottenvåningen är genomtänkt förvandlad till en modern kontorsyta, vilket ger en inspirerande och produktiv miljö. Området är utrustat med moderna bekvämligheter, gott om dagsljus och eleganta ytskikt, vilket gör det till en idealisk miljö för professionella aktiviteter.

Gå upp till översta våningen och du kommer att upptäcka en vackert renoverad privatbostad. Detta utrymme har ett välutrustat kök, rymliga vardagsrum och bekväma sovrum, alla designade med ett stort öga för detaljer och kvalitet.

Hela fastigheten har genomgått en noggrann renovering, vilket säkerställer en sömlös blandning av historisk charm och modern bekvämlighet. Högkvalitativa material, snygga inventarier och toppmoderna apparater har införlivats för att förbättra den övergripande boende- och arbetsupplevelsen.

Oavsett om du letar efter en distinkt kontorsyta, en privat bostad eller en kombination av båda, tillgodoser denna duplexlägenhet dina olika behov. Den flexibla layouten tillåter olika konfigurationer, vilket gör den till en idealisk investering för dem som vill balansera arbete och hemliv.

Njut av bekvämligheten med utmärkta transportförbindelser och närliggande bekvämligheter, inklusive restauranger, butiker och kulturella attraktioner. Fastighetens centrala läge säkerställer att allt du behöver finns inom räckhåll.

Sammanfattningsvis erbjuder denna duplexlägenhet i Eixample en sällsynt möjlighet att kombinera arbets- och bostadsytor på ett utmärkt läge. Upplev symbolen för modernt stadsliv med denna minutiöst renoverade fastighet, där varje detalj har övervägts noggrant och ger en harmonisk blandning av funktionalitet och stil.

Lägenhet till salu

Extras

 • Duplex
 • Kontor och bostäder
 • Gatuutsikt
 • Utsikt över innergården
 • Renoverad

Eixample Höger, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Eixample Right är ett förtrollande distrikt i hjärtat av Barcelona som sömlöst blandar historisk charm med modern livlighet. Detta ikoniska kvarter, som kännetecknas av sin rutnätsliknande layout och breda boulevarder, är känt för sin arkitektoniska briljans, kulturella rikedom och oöverträffade livsstil. Här är några av de förtjänster och fördelar som gör Eixample Right verkligen exceptionellt.

Eixample Right är ett mästerverk inom stadsplanering, och dess gator är prydda med arkitektoniska pärlor, främst de berömda verken av den visionära arkitekten Antoni Gaudí. I distriktet finns bland annat de spektakulära Sagrada Família, Casa Batlló och La Pedrera. Att gå genom gatorna är som att utforska ett friluftsmuseum för katalansk modernism.

Njut av lugna promenader längs de breda boulevarderna Passeig de Gràcia och Rambla de Catalunya, kantad av träd och butiker. Eixample Right har också charmiga torg och grönområden, vilket ger invånarna härliga platser för avkoppling och rekreation.

Fördjupa dig i Barcelonas kulturella scen med många konstgallerier, teatrar och museer utspridda över hela Eixample Right. Stadsdelens kulturella rikedom bidrar till dess levande och dynamiska atmosfär.

Eixample Right är en fristad för matentusiaster och erbjuder en rad kulinariska läckerheter. Från traditionell katalansk mat till internationella smaker, distriktet har en eklektisk blandning av restauranger, tapasbarer och trendiga kaféer, vilket säkerställer att alla smaker är nöjda.

Njut av shopping i världsklass längs Passeig de Gràcia, där exklusiva butiker och internationella modemärken kantar gatorna. Eixample Right är ett paradis för dem som söker lyx och stil i sin shoppingupplevelse.

Njut av bekvämligheten med utmärkta transportförbindelser, vilket gör det enkelt att ansluta till andra delar av staden. Stadsdelens centrala läge säkerställer snabb tillgång till stora landmärken, affärscentra och populära stadsdelar.

Eixample Right utstrålar en sofistikerad men ändå välkomnande atmosfär som lockar en mångsidig gemenskap av invånare och besökare. Distriktet erbjuder en harmonisk blandning av exklusivt boende, kulturella upplevelser och en känsla av gemenskap som tilltalar ett brett spektrum av individer.

Samtidigt som Eixample Right anammat modernitet har den bevarat sin historiska karaktär och skapat en unik blandning av gammaldags charm och modern livsstil. De välbevarade fasaderna och historiska detaljerna bidrar till stadsdelens tidlösa dragningskraft.

Sammanfattningsvis är Eixample Right mer än ett kvarter; det är en livsstil. Från dess arkitektoniska underverk och kulturella rikedom till dess kulinariska läckerheter och bekväma läge, detta distrikt kapslar in kärnan i Barcelonas unika charm och erbjuder invånarna en oöverträffad livsupplevelse.

BCN42952 498 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper