Reducerat pris
BCN32146
760 000 €
Lägenhet Till salu
30 tillgängliga bilder
BCN32146
760 000 €
Lägenhet Till salu

Excellent lägenhet med 3 Sovrum med 102m² terrass till salu i Eixample Höger

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Planlösning 94m²
  • Terrass 102m²

Fantastisk 94 m² möblerad designlägenhet med direkt tillgång till den underbara 102 m² terrassen till salu i en ståtlig byggnad från år 1920 på Passeig de Sant Joan, en av de mest emblematiska och chica gatorna i staden.

När vi kommer in i fastigheten hittar vi en korridor som leder till sovrummen. På ena sidan presenteras det första stora enkelrummet och mot den andra hittar vi ett andra dubbelrum med tillgång till en innergård med ljus och framför ett komplett badrum med dusch. Fortsätter till höger, i samma korridor, det stora master bedroom med ett privat komplett badrum med badkar och tillgång till en annan inre ljuskälla.

På baksidan finner vi ett rymligt vardagsrum. Därefter går vi igenom några skjutbara trädörrar, som leder till ett mycket komplett arbetsrum med utgång till terrassen. Innan du går ut, till höger, bredvid vardagsrummet, finns matsalen och det fullt utrustade köket.

Den här delen av lägenheten har också direkt tillgång till en underbar terrass på 102 m² med mycket ljus hela dagen. I slutet av terrassen finns ett förråd med kylskåp och en tvättstuga.

Perfekt för dig som letar efter en renoverad lägenhet, med den stora fördelen att njuta av solen hela året på en vacker terrass.

Egenskaper

  • Terrass
  • Hiss
  • Luftkonditionering
  • Utrustat kök
  • Planlösning 94m²

Läge

Ett unikt hem beläget i en av de mest emblematiska och ständigt utvecklande gatorna i Barcelona, den välkända Paseo de Sant Joan. Denna väg leder till den berömda Triumfbågen och ansluter till Ciutadella-parken, en av de största i staden.

Det är en av de mest eleganta promenaderna i staden, där du kan hitta ett brett utbud av kaféer och gourmetrestauranger, samt lekplatser och lugna rastplatser.

Det ligger nära de platser av största kultur- och fritidsintresse, eftersom det är mycket nära Gràcia, den trendiga stadsdelen Gràcia och Eixample.

Det rymmer alla nödvändiga tjänster: stormarknader, gym, skolor och ett brett nätverk av kollektivtrafik (tunnelbanor, järnvägar och bussar), som ansluter till resten av staden.

Energi Certifikat

Energi Certifikat E

BCN32146
760 000 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA