Fastighet i exklusiv försäljning
ALI48762
850 000 €
Plot till salu
ALI48762
850 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Playa Muchavista, Alicante

 • Totalyta 2 000m²

Magnifik 2000m2 mark med 90m fasad perfekt beläget 10 minuters promenad från Muchavista Beach i La Font, San Juan de Alicante

plot viktigaste huvuddrag

 • Naturligt ljus

  Vad du behöver veta om det här plot

  Denna exklusiva 2000m2 tomt till salu i La Font-området i Alicante, nära Muchavista-stranden, är en idealisk möjlighet för investerare. Med en nästan 90 meter lång fasad och direkt tillgång från gatan, erbjuder denna mark en extraordinär potential för byggandet av tre lyxvillor.

  Beläget i ett eftertraktat och lugnt område, låter detta land dig göra det bästa av dess utbyggnad för att utveckla tre exklusiva fastigheter, alla med sin egen stil och personliga design. Med fantastisk panoramautsikt och ett privilegierat läge nära havet, skulle dessa stugor vara mycket attraktiva för dem som vill bo på Costa Blanca med lyxiga bekvämligheter.

  Dessutom säkerställer närheten till Muchavista-stranden och lokala bekvämligheter stor efterfrågan på både försäljning och uthyrning av dessa fastigheter när de är färdiga. Detta är en unik möjlighet för investerare som vill maximera sin avkastning i ett av de mest eftertraktade områdena i Alicante.

  Missa inte möjligheten att förvärva denna mark och förvandla den till ett lukrativt investeringsprojekt. Kontakta oss idag för mer information och förverkliga dina ambitioner på fastighetsmarknaden i Costa Blanca!

  Exklusiv Listing

  Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

  Plot till salu
  ALI48762 Plot till salu

  Planlösning

  • 2000m2 mark
  • 90m2 fasad
  • Slå samman
  • Förvarings rum

  Playa Muchavista, Alicante: Var den här bostaden är belägen

  Tomten ligger några steg från den stora Muchavista-stranden, i ett lugnt område med alla bekvämligheter: stormarknader (Lidl, Carrefour), restauranger, barer, gym, bland annat.

  Det har mycket goda förbindelser med spårvagnen och riksväg N-332 för att ta dig direkt till centrala Alicante, El Campello eller Benidorm. Likaså ligger det berömda franska Lyceum bara 5 minuters bilresa bort, liksom andra serviceskolor.

  Det här området är perfekt för familjer eller för dem som vill njuta av en lugn livsstil nära alla bekvämligheter.

  ALI48762
  850 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Playa Muchavista

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA