Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
ALI25147
425 000 €
Hus/Villa Till salu
18 tillgängliga bilder
ALI25147
425 000 €
Hus/Villa Till salu

Nybyggd hus/villa med 3 Sovrum till salu i Alicante ciudad, Alicante

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Planlösning 94m²

Denna fastighet är del av ALI25145 Hus/Villor, Alicante ciudad, Alicante. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Fantastisk nybyggd villa med en pool belägen i ett bostadsområde omgiven av golfbanor, natur och lugn.

Denna underbara nya utveckling på den första linjen på Font de Llop golfbana erbjuder lyxiga villor med trädgårdar och simbassänger, mycket nära staden Alicante. Det är ett idealiskt läge för familjer som vill bo i ett mycket grönt område, med riklig lugn och lugn, bort från centrum och med utsikt över bergen. Dessutom är detta bostadsområde omgiven av flera golfbanor, vilket gör det perfekt för älskare av denna sport.

Villan drar nytta av 3 sovrum: sovrummet med eget badrum och en rymlig vit inbyggd garderob, ett andra mindre sovrum med dubbelsäng med en inbyggd garderob, ett stort fönster och utsikt över trädgårdarna och ett annat sovrum på första våningen med direkt tillgång till solariet.

Dagsområdet är också underbart, med en vardagsrum med matsal som får mycket naturligt ljus och har ett öppet kök som sitter längs vänster väggen. Köket, utrustat och med utmärkta funktioner, erbjuder en Silestone-extraktor och spis och högkvalitativa inredningar.

Matbordet är placerat bredvid ett stort fönster som leder till en otrolig terrass med en privat pool och lyxiga ytor. Terrassen har också solstolar och bord för uteservering. Dessutom har villan avslöjat parkeringsplats utomhus.

Det bör noteras att detta hem har högkvalitativa ytbehandlingar, bland annat luftkonditioneringsinstallationen med Airzone-systemet tillverkat med glasfiberkanaler täckta med aluminium på båda sidor, smidig färg i alla rum (utom i badrummen), fönster Climalit-typ aluminium exteriörer med termisk brytning och balkongdörrar på huvudfasaden med maximal öppning.

Kontakta oss för mer information eller för att arrangera en visning.

Egenskaper

  • Utrustat kök
  • Luftkonditionering
  • Exteriör
  • Planlösning 94m²

Läge

Den nya utvecklingen ligger i Monforte del Cid, bara 20 kilometer från Alicante stad. Det är mycket bra förbindelser med resten av provinsen har enkel tillgång till motorvägen som leder till Alicante. Det ligger på en plats omgiven av grönska, vilket ger stor lugn och ro.

Dessutom är det bara 10 minuter med bil från Alicantes flygplats, 25 minuter från tågstationen och slutligen bara 5 minuter från staden Elche med dess universitet.

Energi Certifikat

Energi Certifikat B

ALI25147
425 000 €
Hus/Villa Till salu

Liknande fastigheter till salu i Alicante ciudad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA