AND42629
475 000 €
Plot till salu
AND42629
475 000 €
Plot till salu

Plot till salu i La Massana, Andorra

 • Totalyta 355m²

355 m² tomt till salu i ett bostadsområde mycket nära centrum av församlingen La Massana. Perfekt för att bygga ett enfamiljshus.

plot viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Nära transportmedel

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox presenterar denna 355 m² stora tomt med konsoliderad mark med möjlighet att genomföra ett framtida projekt för att bygga ett enfamiljshus. Byggbarhetsindex är 0,80 över marken, exklusive garageyta. Marken har tillgång till centrala La Massana på några minuter till fots.

  Ett projekt kan genomföras för att bygga ett småhus, eftersom handlingsenheten där marken ligger motsvarar ett bostadsområde.

  Ett utmärkt tillfälle att bygga ditt drömhus, i ett lugnt läge nära all service och några meter från La Massanas centrum. Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  AND42629 Plot till salu

  Extras

  • soligt område
  • Panoramautsikt
  • Nära tillgång till centrum

  La Massana: Var den här bostaden är belägen

  Denna tomt ligger i ett litet bostadsområde med direkt tillgång till det mest centrala området i La Massana, med tillgång till fots till alla typer av tjänster och bara några meter bort. Det är ett mycket exklusivt läge, tack vare dess närhet till centrum.

  Tillgång till Vallnords linbana ligger några meter bort till fots. Centrala huvudstaden Andorra la Vella ligger bara 7 minuter bort med bil. Likaså har den en mycket god anslutning till kollektivtrafiken.

  AND42629
  475 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i La Massana

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA