AND50861 630 000 € Plot till salu

Plot till salu i La Massana, Andorra

  • Totalyta 433m²

433 m2 tomt med bygglicens och småhusprojekt till salu i Sispony, La Massana, Andorra

plot viktigaste huvuddrag

  • Utsikt över bergen
  • Naturligt ljus

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox presenterar denna fantastiska byggmark på 433 m2, belägen i det prestigefyllda området Sispony i församlingen La Massana.

Tomten har för närvarande bygglov och erbjuder ett spektakulärt bostadsprojekt på 760 m2. Projektet är modernt och aktuellt och kan modifieras efter dina önskemål för att anpassas efter dina behov.

Markens läge är oslagbart, vilket gör att du kan njuta av lugnet, komforten, exklusiviteten och den naturliga skönheten i området.

Kontakta oss för mer information om denna utmärkta produkt eller för att boka ett besök.

Plot till salu

Extras

  • Arbetslicens beviljad

La Massana: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger i ett av de mest välkomnande och idylliska områdena i staden Sispony. Det är ett litet bostadsområde som består av traditionella hus, med områden av kulturellt intresse som Casa Rull-museet, en typisk andorransk hydda byggd på 1600-talet och som var en del av en av de viktigaste familjerna i staden. I samma stad hittar vi tillgång till Els Cortals de Sispony resplanen, där Borda del Cortals de Sispony refuge ligger, en plats att vila efter en bergsresa eller fira händelser.

Centrum av församlingen La Massana ligger bara 1,5 kilometer bort, med alla typer av tjänster. Dessutom är tillgången med linbana till Vallnords skidområde mycket nära, både på vintern för skidåkning och på sommaren för utförsåkning, där MTB World Cup-evenemangen hålls årligen.

Huvudstadens centrum ligger bara 7 minuter bort med bil.

AND50861 630 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i La Massana

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper