AND50825 580 000 € Plot till salu

Plot till salu i Escaldes, Andorra

  • Totalyta 498m²

Tomt med utmärkt läge och preliminärt projekt för ett enfamiljshus till salu i Escaldes, Andorra

plot viktigaste huvuddrag

  • Utsikt över bergen
  • Panoramautsikt
  • Nära internationella skolor

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox är glad att kunna presentera denna tomt med ett förprojekt för byggnation av ett hem i Escaldes, Andorra, i ett exklusivt läge omgivet av natur, men med enkel anslutning till andra punkter, såsom skidorter.

Det är en omfattande tomt på 498 m² med otrolig utsikt över bergen. När det gäller förprojektet erbjuds möjligheten att bygga en villa med en ungefärlig yta på 345 m², med utnyttjande av tomtens lutning. Den har utformats med en modern design, med de bästa materialen och i neutrala toner. Likaså kommer stora fönster från golv till tak att ingå, för att få ut det mesta av naturligt ljus och orientering, förutom att dra nytta av exklusiva vyer. Det skulle vara fördelat på tre våningar: bottenvåningen, första våningen och bottenvåningen.

Bottenvåningen skulle inrymma dagområdet, med ett mycket stort vardagsrum-matsal med ett kök i öppen planlösning med en central ö. Detta rum kommer att ha stora fönster, som släpper in naturligt ljus och erbjuder en otrolig utsikt över bergen. Våningen skulle kompletteras med gästtoalett och skafferi.

Den första våningen rymmer bara nattområdet, med tre dubbelrum med varje privat badrum.

Slutligen kommer bottenvåningen att erbjuda tillgång till huset och garaget med plats för tre bilar.

Kontakta oss för mer information om detta utmärkta projekt eller för att boka ett besök.

Plot till salu

Escaldes: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger i ett mycket lugnt och nära bostadsområde i församlingen Escaldes-Engordany, bara några minuter från stadens centrum. Det är nära till ett brett utbud av tjänster såsom restauranger, affärer och köpcentrum. Det finns också aktiviteter under hela året för att få ut det mesta av naturen.

AND50825 580 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Escaldes

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper