AND44904
730 000 €
Plot till salu
AND44904
730 000 €
Plot till salu

Plot till salu i Escaldes, Andorra

 • Totalyta 400m²

Exklusiv tomt med projekt för byggande av en imponerande villa till salu i Escaldes, Andorra.

plot viktigaste huvuddrag

  Vad du behöver veta om det här plot

  Lucas Fox har glädjen att presentera denna exklusiva tomt med ett godkänt projekt för byggnation av ett hem i Escaldes, Andorra, i ett exklusivt läge omgivet av natur, men med enkel anslutning till andra punkter, såsom skidorter.

  Det är en omfattande 400 m² stor tomt med otrolig utsikt över bergen, med en byggbar yta på 312 m² och en tomt på 115 m².
  När det gäller projektet erbjuds möjligheten att bygga en villa med en ungefärlig yta på 1088 m² med sex våningar, med utnyttjande av tomtens lutning. Den har utformats med en modern design, med de bästa materialen och möbler i neutrala toner. Likaså kommer stora fönster från golv till tak att ingå, för att få ut det mesta av naturligt ljus och orientering, förutom att dra nytta av exklusiva vyer. Det skulle vara fördelat på tre halvkällarvåningar, bottenvåning, första våning och källarplan.

  På halvkällarplan -3 skulle teknikrummet, ett universalrum och två innergårdar anordnas för att ta vara på dagsljuset. På halvkällarplanet -2 skulle det ägnas exklusivt åt det mycket stora garaget, förutom att erbjuda en uteplats. Halvkällarplanet skulle för sin del rymma tvättstugan, en påfartsramp till garaget och en stor uteplats.

  Bottenvåningen skulle inrymma dagområdet, med ett mycket stort vardagsrum-matsal med ett kök i öppen planlösning med en central ö. Detta rum kommer att ha stora fönster, som släpper in naturligt ljus och erbjuder en otrolig utsikt över bergen. Våningen skulle kompletteras med en gästtoalett.

  Den första våningen rymmer bara sovdelen, med två dubbelrum med privata badrum och tillgång till en underbar terrass med otrolig utsikt över den naturliga miljön, samt ett enkelrum med eget badrum, perfekt för de minsta.

  Slutligen kommer bottenvåningen att erbjuda ett sovrum med eget badrum och ett multifunktionsrum, som kan användas som familjerum, spelrum eller till och med kontor. Likaså kommer du att njuta av stora fönster som lyser upp utrymmena och erbjuder en magnifik utsikt.

  Detta projekt skulle vara perfekt som ett första boende eller som ett andra boende, för att njuta av den omgivande naturliga miljön, utan att ge upp all service. Kontakta oss för mer information.

  Plot till salu
  AND44904 Plot till salu

  Escaldes: Var den här bostaden är belägen

  Denna exklusiva tomt ligger i Escaldes, en plats som erbjuder alla typer av tjänster för ditt dagliga liv, såsom skolor och köpcentrum.

  Likaså har det en bra förbindelse med skidorterna, för älskare av denna sport. För alla älskare av bergssporter är området perfekt för vandring eller mountainbike, bland många andra.

  AND44904
  730 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Escaldes

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA