AND50795 1 450 000 € Plot till salu

Plot till salu i Canillo, Andorra

  • Totalyta 3 203m²

3 200 m² tomt med bygglov och projekt för uppförande av ett enfamiljshus till salu i Canillo, Andorra.

plot viktigaste huvuddrag

  • Utsikt över bergen
  • Naturligt ljus

Vad du behöver veta om det här plot

Lucas Fox presenterar denna fantastiska 3 200 m² byggtomt, belägen i det prestigefyllda området Montaup i församlingen Canillo.

Marken vetter mot söder, så huset kommer att njuta av naturligt ljus hela dagen. Det har för närvarande ett bygglov beviljat och erbjuder ett spektakulärt bostadsprojekt på 500 m². Projektet är modernt och aktuellt, men kan modifieras efter dina önskemål för att anpassa det efter dina behov.

Markens läge är oslagbart, i ett område som erbjuder lugn, komfort, exklusivitet och naturlig skönhet. Kontakta oss gärna för mer information om denna utmärkta produkt eller för att boka ett besök.

Plot till salu

Extras

  • Bygglov beviljat

Canillo: Var den här bostaden är belägen

Marken ligger i ett bostadsområde i Canillo, i Montaup-dalen, i ett idylliskt läge med naturen och faunan som är karakteristisk för furstendömet och med en mångfald av landskap och stigar för bergälskare. Montaup-vägen, där du kommer till huset, ansluter till Coll de Ordino-vägen och ger tillgång till den norra dalen och socknarna Ordino och La Massana.

Huvudstadens centrum ligger bara 20 minuter från huset. På samma sätt har Canillos församling alla tjänster som behövs för det dagliga livet.

AND50795 1 450 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i Canillo

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper