Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Vallromanes

Sök bostäder nu

Vallromanes

Vallromanes Fastigheter - Lyxfastigheter till salu och för uthyrning på Maresme kusten

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Vallromanes

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Vallromanes fastigheter till salu och uthyrning, inklusive vackra herrgårdar, enastående Modernista fastigheter och nutida moderna hem.

Vallromanes är en liten kommun som ligger i det attraktiva Vallès Oriental, avskilt från Maresme kusten av kullarna som utgör Serralada Litoral Natural Park. Innevånarna i Vallromanes kan njuta av utmärkt förbindelse till Barcelona (20 minuter) antingen via kust motorvägen eller AP-7 motorvägen. Vallromanes erbjuder tjänster så som häst stall och en toppen golf bana och ligger en kort åktur från stränderna Maresme kusten samt den underbara Nationalparken Montseny. I närområdet ligger de charmiga byarna Alella och La Roca del Vallès, och det gör också Montmeló F1 banan.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile