Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sant Pol de Mar

Sök bostäder nu

Sant Pol de Mar

Sant Pol de Mar fastigheter till salu och för uthyrning

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Sant Pol d Mar

Utvalda fastigheter i Sant Pol de Mar

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Sant Pol de Mar

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Sant Pol de Mar är en charmig liten pärla på Maresmekusten perfekt för sommarresenärer som vill ha lite av allt. På de vackra stränderna med sitt kristallklara vatten behöver man inte trängas, och i byn finns smala pittoreska kullerstensgator kantade av charmiga hus och trevliga restauranger att utforska samt nyare flerbostadshus då fler internationella besökare har gjort Sant Pol de Mar till deras semesterort.

Sant Pol de Mar har utmärkta förbindelser med Barcelonas stad och den internationella flygplatsen.

Sant Pol de Mar fastigheter till salu och för uthyrning är perfekta fritidshus för familjer som vill ha ett avskilt strandnära läge samtidigt enkel tillgång med bil eller tågförbindelser till Barcelona stad för shopping och storstadsliv.

För resenärer som söker Sant Pol de Mar fastigheter att hyra under sommaren, finns en aktiv festivalagenda fr.o.m. juni till slutet av augusti. Sant Pol de Mars Jazz Festival brukar hållas i början av juni och fester hålls också för att markera starten av sommaren, fyrverkerier för att fira San Jaime i slutet av juli, och 'Havaneres' Festivalen i slutet av augusti där man visar upp den inhemska sardin fiskehandeln och de lokala delikatesserna.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile