Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Premià de Dalt

Sök bostäder nu

Premià de Dalt

Premia de Dalt Fastigheter - Lyxfastigheter

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Premià de Dalt

Utvalda fastigheter i Premià de Dalt

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Premià de Dalt

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Den charmiga katalanska byn Premia de Dalt, belägen i bergen ovanför Maresme kustbyn Premia de Mar, har utvecklats till ett exklusivt bostadsområde, med fantastiska villor från hyllade designers och arkitekter, renoverade lantgårdar med stora trädgårdar och tomter samt underbara nybyggda radhus med 24-timmars säkerhet, sluten parkering, terrass och privat pool och häpnadsväckande utsikt över kusten.

Premia de Dalt ligger endast 25 minuter från Barcelona. Järnväg finns i den närliggande kustbyn Premia de Mar, medan motorvägen har direkt förbindelse med Barcelona och den internationella flygplatsen. Närliggande Premia de Mar har även en småbåtshamn med tillgång och båtplatser lämpade för lyxyachter och andra större segelbåtar.

Här finns de bästa förutsättningar för alla typer av vattensporter och nautiska aktiviteter som erbjuds av marinan och sportklubbarna i närområdet.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile