Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i El Masnou

Sök bostäder nu

El Masnou

El Masnou fastigheter till salu och för uthyrning på Maresme-kusten - Lucas Fox

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i El Masnou

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av El Masnou fastigheter till salu, inklusive Modernista radhus samt charmiga stadshus med havsutsikt.

Kuststaden El Masnou ligger cirka 20km norr om Barcelona på Maresme Kusten.

Centrala Barcelona kan man nå på bara minuter med kust tåget eller på ungefär 20 minuter med bil. Staden har dragit fördel av en viktig tillväxt då dess marina har utökats och Barcelonabor ofta tar sig den korta sträckan norrut till El Masnou för att njuta av dess lugnare stränder, dess hamnklubb och de många barer och skaldjurs och fiskrestauranger som ligger i dess exklusiva marina.

Denna kulliga kust staden har en lång tradition av segling och vattensporter och svämmar över av maritim charm. Det är den ideala platsen för dem som älskar havet och allt som har med nautica att göra. Bakom samhället El Masnou ligger det mysiga vin odlande samhället Alella, som är omgivet av böljande kullar och vingårdar.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile