Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Cabrera de Mar

Sök bostäder nu

Cabrera de Mar

Cabrera de Mar fastigheter till salu och för uthyrning

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Cabrera de Mar

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Cabrera de Mars härliga klimat året runt, gör detta till en trevlig destination för regelbundna besök. Då detta är en jordbrukszon längs kusten, finns här det bästa av två världar: gröna omgivningar och orörda sandstränder.

Närheten till golfbanor, internationella skolor och goda väg och tågförbindelser gör detta till en utmärkt plats för familjer som överväger att bosätta sig i Barcelona.

Medan Maresmekusten skämmer bort besökare och invånare med ett komplett utbud av sportaktiviteter, restauranger och kulturella nöjen, har Cabrera de Mar området ett antal trevliga små närliggande byar, perfekta för en upptäcktsfärd.

Här finns en utsökt lokal matkultur, golfbanor, historiska byggnader och slottsruiner, en lokal bondmarknad varje vecka och distriktets årliga festival firas med stolthet i augusti.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile