Llafranc / Calella / Tamariu

Utvalda fastigheter i Llafranc / Calella / Tamariu

Tamariu är ett avskilt, exklusivt område på Costa Brava med några nya utvecklingar med magnifika fristående villor med terrasser, anlagda trädgårdar och fantastisk havsutsikt.

Tamariu är en idealisk plats för dykare, med några av Costa Bravas bästa dykvatten, lättillgängliga härifrån. Undervattensgrottor finns i överflöd, vilket bjuder på massor av spännande dykning och utforskning. Dykare återvända ofta hit för en chans att förundras över det nedsänkta berget Llosa de Cala Nova.

Tamariu fastigheter är ofta nyare i design och konstruktion, många tillhör den exklusiva Aigua Gelida urbaniseringen. Dessa villor har hög säkerhet, avskilda ingångar och insynsskyddat vilket ger de boende en känsla av avskildhet, simbassänger, inomhus spa och gym, utomhus terrasser och säkra garage.

Vissa stränder längs Tamariu kusten är lättåtkomliga medan andra Calas (små badvikar) kräver privat eller tillträde via havet. Klipporna vid Tamariu är dramatiska och tornar över de kristallklara vattnen.

Llafranc är ett av de mest exklusiva fastighetsområden på Costa Brava, med magnifik utsikt, orörd kringliggande landsbygd, utsökta skaldjursrestauranger och en unik känsla av lugn och ro.

Llafranc fastigheter till salu har länge varit eftertraktade bland kräsna fastighetsägare. Området har alltid varit populärt bland kulturella ledare, inklusive författare, konstnärer och sångare. Under tidigare år, gjorde Salvador Dali och Ernest Hemingway Llafranc till en vanlig destination, och än idag, återvänder fortfarande många välkända konstnärer hit för en avkopplande semester.

Huvuddelen av Llafranc fastigheterna som vi erbjuder är villor och fristående hus till salu och för uthyrning. Dessa är ofta designfastigheter med golv till tak fönster, generösa utrymmen inklusive personal och gästboende, pooler, uteserveringar och 360 gradiga balkonger, och alla med fantastisk utsikt över havet och det naturliga landskapet.

Llafranc har ett antal härliga stränder och promenader, ofta med begränsad tillgång endast till fastighetsägare och lokala besökare. Fritidsaktiviteter finns i närheten, inklusive dykning, segling, ridning, golf och bergscykling.

Calella de Palafrugell på Costa Brava är fortfarande en lugn semesterdestination, som ger besökare avskildhet och tillgång till några av de exklusivaste restaurangerna längs kusten. Calella de Palafrugell fastigheter ger dig en idyllisk semesterdestination utan horder av turister.
Calella de Palafrugell har goda förbindelser med Barcelona och den internationella flygplatsen. Större delen av året finns härligt klimat och rikliga soldagar. Stränderna och de små, vackra vikarna i Calella de Palafrugell är mycket lugnare under sommarmånaderna än andra områden längs Costa Brava kusten. Många kan endast nås av via en kustnära promenad.

Calella de Palafrugell fastigheter till salu och för uthyrning är perfekta som fritidshus för familjer, par och för de som vill kunna njuta av ett avskilt, exklusivt läge. Tack vare Calella de Palafrugells efterfrågan och exklusivitet, finner man några av de bästa restaurangerna längs denna kuststräcka, och tack vare de lukrativa lokala industrierna, finns i den närliggande byn, butiker och en daglig marknad med fräscha skaldjurs och jordbruksproduktsleveranser sex dagar i veckan.

För havsälskare som önskar att bo i en exklusiv stadsdel och kunna promenera till de vackraste stränderna i världen, är Calella de Palafrugell fastigheter till salu värda att överväga. Båtplatser finns tillgängliga säsongsvis, eller annars kan en mer permanent bryggplats ordnas i den närliggande Llafrancs Marinan. Daglig segling, snorkling, dykning och simning är några av de fritidsaktiviteter som erbjuds i Calella de Palafrugell.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now