International
Associate

Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sant Feliu de Guíxols - Punta Brava

Sök bostäder nu

Sant Feliu de Guíxols - Punta Brava

Lucas Fox erbjuder en förstklassig selektion av Sant Feliu de Guíxols fastigheter till salu sträckande sig från lyxiga stadshus till våningar till kustvillor i upmarket bostadsutvecklingen Punta Brava.

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Vill du sälja eller hyra ut din fastighet?

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Costa Brava fastigheter till salu i och runt om Sant Feliu de Guíxols, inklusive lyx kust villor, stadshus och våningar och exklusiva fastigheter i det prestigefyllda Punta Brava bostads utvecklingar.

Sant Feliu de Guíxols är ett charmigt kust samhälle beläget i hjärtat av Baix Empordà inom provinsen Girona, bara en timme norr om Barcelona och 35km från Gironas internationella flygplats. Staden är känd för sin strand promenad, dess vackra finkorniga sand, dess marina (en av de största i området) och dess dagliga marknad.

Kustlinjen sträcker sig över 10km till söder om staden med många attraktiva, små, sand stränder skyddade i pinje skogar. 5km till söder om staden ligger det högklassiga bostadsområdet Punta Brava, ett enastående, på en klipptopp beläget lyx utveckling som kan skryta med några av Costa Bravas mest exklusiva kust fastigheter

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA