Palamós

Lucas Fox erbjuder en superb selektion av fastigheter till salu i Palamós, inklusive enastående nybyggda våningar med spektakulära havs och bergsutsikt.

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Utvalda fastigheter i Palamós

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Palamós

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av fastigheter till salu i Palamós, som ger möjligheten att njuta av detta enastående kustlandskap, nära stranden och med utmärkt livskvalitet. Fastigheterna inkluderar underbara nybyggda våningar med havs och bergsutsikt.

Beläget på det underbara Costa Brava, är Palamós mest känt för sina vackra stränder tack vare dess kustläge. Var och en av dess stränder är unik och erbjuder något annorlunda, från fina sandstränder så som Playa Grande och Playa de Sa Tamardia till den steniga Cala Morro del Vedell och Cala dels Corbs.

Palamós är inte bara ett utmärkt ställe för att njuta av havet och har också imponerande shoppingstråk som erbjuder ett stort utbud av affärer och varuhus. Stadens marknad är väl värd ett besök och här säljs fisk som kommit direkt från fiskebåtarna på tidig eftermiddag. På grund av detta är det gastronomiska utbudet storligen baserat på fisk och skaldjur med många utmärkta restauranger som serverar utsökta fiskrätter.

I Palamós hamn är det möjligt att utöva ett stort urval av sport, speciellt fiske. Hamnen är också hem till ett utbud av affärer och restauranger.

Staden Girona och dess flygplats kan nås med bil på bara 45 minuter medan Barcelona kan nås på cirka en och en halv timme vilket gör det bra placerat och med bra förbindelser längs Kataloniens kust.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA