Blanes

Lucas Fox är specialister på Blanes fastigheter till salu. Vi har ett urval av exklusiva Blanes objekt inklusive villor, radhus och lägenheter till försäljning och uthyrning.

Lucas Fox Begur

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Utvalda fastigheter i Blanes

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Blanes

Blanes Fastigheter till salu

Blanes fastigheter till salu och att hyra brukar ofta ha fantastisk havsutsikt utsikt, privata trädgårdar, balkonger och terrasser, pooler och säker parkering. Blanes fastigheter till salu omfattar fristående villor och radhus, samt kustnära lägenheter i den viktigaste staden. Flera av våra större Blanes villor till salu har tillgång till privata stränder. Många av badvikarna längs denna del av Costa Brava kusten är endast tillgängliga från privat mark eller från havet (med båt).

Blanes fastigheter till salu är perfekta för familjer med tonåringar eller äldre barn som söker en rolig, aktiv semesterdestination med soligt väder och en internationell strandatmosfär. Det är också utmärkt för investerare som söker en säker hyresavkastning från nordeuropeiska turister som söker lyxigt korttidsboende under sommartiden.

Blanes Attraktioner

Blanes är en dröm för trädgårdsälskare, med ett landskap som har flera botaniska trädgårdar i dess omgivning, den största på 15 hektar. Golfbanor, båthamnar, underbara stränder för simning och solbad och ett pulserande nattliv bidrar till semesteratmosfären och fritidsaktiviteter för alla!

En av sommarkalenderns höjdpunkter är Santa Anna Festivalen, med en spektakulär fyrverkeritävling, vilken lockar dit många besökare.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA