Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Blanes

Sök bostäder nu

Blanes

Lucas Fox är specialister på Blanes fastigheter till salu. Vi har ett urval av exklusiva Blanes objekt inklusive villor, radhus och lägenheter till försäljning och uthyrning.

Lucas Fox Costa Brava
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i blanes

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Blanes Fastigheter till salu

Blanes fastigheter till salu och att hyra brukar ofta ha fantastisk havsutsikt utsikt, privata trädgårdar, balkonger och terrasser, pooler och säker parkering. Blanes fastigheter till salu omfattar fristående villor och radhus, samt kustnära lägenheter i den viktigaste staden. Flera av våra större Blanes villor till salu har tillgång till privata stränder. Många av badvikarna längs denna del av Costa Brava kusten är endast tillgängliga från privat mark eller från havet (med båt).

Blanes fastigheter till salu är perfekta för familjer med tonåringar eller äldre barn som söker en rolig, aktiv semesterdestination med soligt väder och en internationell strandatmosfär. Det är också utmärkt för investerare som söker en säker hyresavkastning från nordeuropeiska turister som söker lyxigt korttidsboende under sommartiden.

Blanes Attraktioner

Blanes är en dröm för trädgårdsälskare, med ett landskap som har flera botaniska trädgårdar i dess omgivning, den största på 15 hektar. Golfbanor, båthamnar, underbara stränder för simning och solbad och ett pulserande nattliv bidrar till semesteratmosfären och fritidsaktiviteter för alla!

En av sommarkalenderns höjdpunkter är Santa Anna Festivalen, med en spektakulär fyrverkeritävling, vilken lockar dit många besökare.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile