Mataró

Lägenheter, hus & villor till salu eller uthyrning i Mataró, Spanien

Lucas Fox Mataró

Camí Ral de la Mercè, 345-347
08301 Mataró
Spanien

Utvalda fastigheter i Mataró

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Mataró

Mataró är en Medelhavs stad 30 kilometer nord-öst om Barcelona på Costa del Maresme, skyddad från stöket och stimmet i Barcelona city med havet på ena sidan och bergen på den andra. Det är en ideal stad för pendlare, 45 minuter med bil eller tåg från centrala Barcelona, med bussförbindelser till lika. Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av lyx fastigheter till salu eller uthyrning i Mataró.

En trivsam stad som är rik på arkeologiska skatter från Romare tiden och dess gator är kantade av charmiga caffeer med uteserveringar och ett utbud av livliga traditionella marknader. Om du inte tar det lugnt på de gyllene stränderna eller håller dig underhållen med shopping så kan du njuta av den Katalanska kulturen genom det utsökta lokala köket och traditionella festligheter. Eftersom man är omgiven av så mycket natur finns det åtskilliga utomhus aktiviteter att tillgå, från klipp klättring, fotboll och tennis i parkerna och vandring, mountain biking och äventyrs simning i den närbelägna Collserola Natur Park.

Flytta in i en av våra lyx lägenheter till salu eller uthyrning i stadens centrum nära barerna och restaurangerna, eller flytta din familj till en av våra stora Mataró villor i de kulliga förorterna med privat pool och trädgård. Med många internationella skolor i närheten att välja mellan är Mataró idealt för barn att växa upp i. Om du föredrar att bo närmare stranden så välj en av våra historiska kustlinje hus på Maresme kusten och njut av de hänförande vyerna mot havet dag och natt.

Oavsett om du väljer att bo eller investera så kommer du inte att bli besviken. Mataró är en unik stad som ständigt förändras och som har lite av varje att bjuda på. Med dess fridfulla men ändå vibrerande atmosfär och mycket att göra, inklämt mellan det vackra blå havet och de utsökta bergen är Mataró den ideala platsen att starta ett nytt liv på.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA