Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Zona Alta

Sök bostäder nu

Zona Alta

Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av hus och lägenheter till salu i Barcelonas Zona Alta som omfattar Sant Gervasi/La Bonanova, Pedralbes, Turo Parc och Sarrià/Vallvidrera.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Zona Alta

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Zona Alta (Höjderna) Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Zona Alta fastigheter till salu eller uthyrning, från designer våningar och vackert renoverade radhus till unika fristående hem med fina äldre detaljer och spektakulära villor med privata trädgårdar och pooler. Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Zona Alta fastigheter till salu eller uthyrning, inklusive underbara Modernistiska villor och lyx våningar, ofta omgivna av grönområden och stoltserande med spektakulära vyer över Barcelona. Känt som Barcelonas mest priviligierade bostadsområden, är Zona Alta hem åt vackra stadshus och eleganta våningskomplex utspridda längs lugna gröna avenyer. Här finner ni också några av stadens ledande internationella skolor så som Benjamin Franklin School och Tyska och Amerikanska skolorna. Ledande förtags institutioner som ESADE och IESE är också belägna här så som också några av landets bästa sjukvårdsfaciliteter vilket gör Zona Alta ett extremt populärt område för internationella familjer som önskar flytta till Barcelona. Zona Alta är hem åt Barcelonas mest exklusiva områden vilka inkluderar, Sarrià-Sant Gervasi, El Putxet, Les Corts, Tres Torres, Turó Park och det prestigefyllda området vid Pedralbes.

Google map

Se andra representerade orter i Zona Alta.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Zona Alta.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Huvudkontor

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanien

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile