Portugal

Utvalda fastigheter i Portugal

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Portugal

Portugal, med dess varma Medelhavsklimat, hänförande kustlinje, historiska huvudstad och världsklass golf banor började bli populärt för besökare på 60 talet och dess popularitet fortsatte öka under 70 talet då landets ekonomi stärktes.

Först var det Algarve som drog till sig uppmärksamhet av dem som letade efter ett sandigt paradis och det fortsätter vara ett populärt val för många internationella resenärer och speciellt hos de som gått i pension men på mer senare år has Lissabon varit det huvudsakliga intresset för de nyanlända i Portugal och Estoril kusten har gjort ett namn för sig själv som Portugals Riviera.

Portugal är Europas mest västra land och ligger i en lång smal remsa bredvid Spanien och vettandes mot Atlantiska Oceanen. Var du än väljer att bo i Portugal, är det säkert att människornas vänlighet och skönheten och variationen i landets landskap som kommer att charma dig.

På Lucas Fox Portugal är vi stolta över att kunna erbjuda kvalitets fastigheter till salu och uthyrning i Portugal, ett professionellt bemötande till mäkleri och en exceptionell nivå av service.

Från vårt Lissabon kontor erbjuder vi våningar, villor, hus, herrgårdar samt tomter för konstruktion till salu över hela Portugal. Våra portugisiska fastigheter till salu erbjuds i de följande områdena: Alentejo, Algarve, Blå Kusten, Cascais & Estoril, Lissabon City och Sintra & Silver Kusten.

Portugal är ett av de mest åtråvärda områdena att köpa fastigheter i i Europa antigenen som ett andra hem, uthyrnings investering eller för flytt och permanent boende. Portugisiska fastigheter förblir en utmärkt långtids fastighets investering.

Google map

Se andra representerade orter i Portugal.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Portugal.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Porto

Av. Brasil, 330
4150-152 Porto, Portugal
Portugal

tel +351 221107946
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now