Bild av fastigheten
PDA26013
620 000 €
Hus/Villa Till salu
8 tillgängliga bilder
PDA26013
620 000 €
Hus/Villa Till salu

Byggnad till salu i Platja d'Aro, Costa Brava

  • Boyta: 435m²
  • Totalyta 951m²

En sällsynt möjlighet att köpa och konvertera en fastighet i det enastående området Platja D'Aro.

Detta stora hus presenterar ett antal spännande alternativ för konvertering med några arkitekters idéer som redan finns tillgängliga för köparens övervägande.

Alternativ 1. Minsta utveckling och att helt enkelt uppdatera interiörfunktionerna för att uppnå ett mycket imponerande stort hus som matchar områdets status.

Alternativ 2. Utvecklingen av två separata lägenheter som ger möjlighet till försäljning eller uthyrning och maximera löpande intäkter efter behov.

Alternativ 3. Den större utvecklingsmöjligheten är att skapa fyra mindre lägenheter med den betydande fördelen att fyra garage redan finns på plats.

Byggnaden upptar 347 m² med ett garageareal på 88 m², på en tomt på 951 m². För att komplettera planerna finns det också plats för en pool.

Det är tydligt att det här spännande projektet ger utrymme för utvecklaren att uppnå ett antal intäktsmöjligheter eller att helt enkelt utforma ett drömhem.

Platsen på Carrer Marie Curie ligger mindre än 1,5 kilometer från den prestigefyllda "Long Beach" med nära tillgång till alla Playa D'Aros butiker och restauranger, på en av Costa Bravas mest exklusiva platser och inom bekvämt köravstånd från Girona (30 minuter) och Barcelona (1 timme)

Detta attraktiva projekt har en enorm potential och Lucas Fox rekommenderar starkt tidig visning.

Egenskaper

  • I behov av renovering

Extras

Ett komplett renoveringsprojekt på en mycket eftertraktad plats med höga avkastningar för alla utvecklare.

Läge

Med få tillgängliga tomter i området är det en mycket intressant möjlighet i ett utmärkt läge i Platja D'Aro.

PDA26013
620 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA