Lucas Fox Las Rozas

Calle Camilo Jose Cela 8,
28232 Las Rozas, Madrid
Spanien

Lucas Fox Las Rozas featured properties

About Lucas Fox Las Rozas

Fastighetsförmedling i Las Rozas, Madrid

Vårt Lucas Fox Las Rozas-kontor öppnades 2021 för att tillgodose våra kunders ökande efterfrågan på familjehem av hög standard i detta område. Våra begåvade, flerspråkiga och mycket professionella fastighetsmäklare, som är specialiserade på den lokala fastighetsmarknaden, väntar på dig på kontoret för att hjälpa dig att hitta ditt idealiska hem i området.

Las Rozas-området är välkänt för den utmärkta livskvalitet det erbjuder, med ett avundsvärt soligt klimat, ren luft, låg brottslighet och ett överflöd av friluftsaktiviteter som erbjuds tack vare närheten till den närliggande naturparken. Utan att kompromissa med den lätta tillgången till den spanska huvudstaden gör denna naturliga miljö det till en mycket privilegierad plats att bo permanent eller äga en semesterbostad i.

Det är en idealisk plats för dem som dagligen pendlar till staden för att arbeta men som vill komma hem till ett område som erbjuder en avslappnad och hälsosam livsstil, eftersom både Madrid City och flygplatsen kan nås mycket lätt från Las Rozas med bil, buss och tåg.

Området har en mängd olika shoppingcenter och idrottsanläggningar samt flera utmärkta internationella skolor, barnparker och aktiviteter, vilket gör Las Rozas till en idealisk plats att etablera sitt familjehem på.

Lucas Fox erbjuder ett förstklassigt urval av fastigheter i Las Rozas för försäljning och uthyrning, inklusive lyxvillor, lanthus och högklassiga lägenheter. Vårt team av hängivna fastighetsmäklare har skaffat sig djupgående kunskaper om den lokala fastighetsmarknaden och ger gärna råd om hur man väljer de mest lämpliga kvarteren och fastighetstyperna för varje enskild kund. Våra fastigheter i Las Rozas finns främst i de eftertraktade områdena Golf Club, Molino de la Hoz, Las Matas, Marazuela, Monte Rozas, El Cantizal och El Pinar, på grund av den attraktiva vegetationen och lugnet i dessa områden.

På Lucas Fox söker vi endast de finaste bostäderna i Las Rozas och erbjuder en skräddarsydd service till våra kräsna kunder, där vi följer dem genom hela köp- eller uthyrningsprocessen från början till slut och alltid strävar efter att göra kunden helt nöjd. Tveka inte att kontakta oss idag på Lucas Fox Las Rozas-kontoret för att påbörja ditt spännande fastighetssökande i detta eftertraktade område i Madrid.

Google map

Contact Lucas Fox Las Rozas today about our Residential Sales services

Complete the enquiry form and our team will contact you shortly.

Leave this field empty