WAVES-IBIZA Pris from 750 000 € Ny konstruktion

WAVES IBIZA Lägenheter, Santa Eulalia, Ibiza

 • Slutförd Q3 2025
 • Enheter tillgängliga 1
 • Sovrum 2, 3 & 4
 • Storlekar från 60m²

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Santa Eulalia, Ibiza med ett start pris på 750,000 €

Ncalma Homes presenterar Waves, en exklusiv ny utveckling bredvid småbåtshamnen Santa Eulalia på Ibiza, nära stranden.

Detta lyxiga bostadsområde är utan tvekan ett av de mest unika i området. Det är en designerbyggnad som sticker ut för sin innovativa struktur, sina vågiga linjer och användningen av trä: en ny utveckling skapad för att garantera både energieffektivitet och maximal användning av utrymmet, för att erbjuda dig ett hållbart hem och med låga samhällskostnader .

Waves står också som en unik ny utveckling på Ibiza på grund av det stora utbudet av områden och samhällstjänster som invånarna kan dra nytta av. Du hittar en stor pool i trädgården med inhemsk vegetation, perfekt för familjer, och en uppvärmd infinitypool på taket, där du kan koppla av att simma medan du beundrar havet. På samma sätt har bostadskomplexet också ett fitness- och hälsocenter för att ta hand om dig själv utan att lämna hemmet och ett klubbhus med en privat bar, ett socialt rum och ett spelområde, perfekt för att träffa dina grannar. Det har också 24-timmars säkerhet och en concierge för din fullständiga sinnesro.

Våghem börjar på 100 m² och erbjuder 2, 3 eller 4 dubbelrum, 2 eller 3 badrum och tillgång till en terrass eller trädgård om det är en bottenvåning. Medelhavsljuset och havets allvarliga närvaro är höjdpunkterna i dessa lägenheter, med rymliga rum i Ibizan-stil som öppnar sig på utsidan och låter dig njuta av privilegierad utsikt från ditt hemliga privatliv. Köket är utrustat med en ö, elektrisk ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt, kylskåp och diskmaskin från Siemens, och badrummen har också högkvalitativa märken som Porcelanosa.

Det bör noteras att Ncalma Homes ställer en expert inredningsarkitekt till din tjänst utan extra kostnad, för att konditionera fastigheten efter eget tycke och förvandla den till ditt drömhus i paradiset.

Lägenheterna har utmärkta kvalitetsytor med privata pooler och jacuzzis, och funktioner som avancerad aerotermisk uppvärmning, hemautomatiseringssystem, LED-belysning och en säker dörr.

Som om detta inte var tillräckligt har alla bostäder möjlighet att njuta av en parkeringsplats och förråd mot en extra kostnad.

Kontakta oss för att ta reda på mer om den här nya utvecklingen, och lev året runt som om du var på semester, eller njut av en utmärkt investeringsmöjlighet på den soliga ön Ibiza.

Höjdpunkter

 • Lyxhus med 2, 3 eller 4 dubbelrum, 2 eller 3 badrum från 100 m²
 • Utsikt över havet och bergen från terrassen eller trädgården
 • Privata pooler eller badtunnor
 • Inredningstjänst för att dekorera hemmet utan extra kostnad
 • Högkvalitativa och avancerade varumärken
 • Parkeringsplats och förråd mot en extra kostnad
 • Exklusiva samhällsområden som stor familjepool i trädgården, infinitypool på taket, klubbhus eller gym
 • Precis vid småbåtshamnen, i Sana Eulalia de Ibiza
WAVES-IBIZA Ny konstruktion

Läge

Denna nya utveckling ligger i Santa Eulalia del Río, ett fridfullt område som är mycket bra anslutet till resten av ön, perfekt för att njuta av det kristallklara vattnet, den fina vita sanden och solen som dess vikar och stränder erbjuder, till exempel Santa Eulalia-stranden, några kilometer från fastigheterna.

Dessutom kommer staden Santa Eulalia, med sin vackra gamla stad eller dess hamnområde och strandpromenad, att ställa alla tjänster du behöver till ditt förfogande. Dess symboliska gamla kvarter, som består av många traditionella vita hus, är ordnat runt kullen Puig de Missa, kronad av kyrkan i staden, en punkt från vilken de får underbar panoramautsikt över omgivningen.

Visa på kartan

WAVES-IBIZA Pris from 750 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Trädgård
Lägenhet 750 000 € Available Våning 0 1 1 62m² 34m² 9m²
Lägenhet 1 550 000 € Available Våning 0 3 2 113m² 60m² 54m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now