International
Associate
Villas-del-Tenis Inom kort
Ny konstruktion

Villas del Tenis Hus/Villor, Tenerife, Canary Island

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I Tenerife, Canary Island, 4 Hus/Villor tillgängliga

  • Enheter tillgängliga 4
  • Sovrum 2 & 3
  • Storlekar från 184m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Tenerife, Canary Island

Villas del Tenis är en del av en exceptionell utveckling på den vackra ön Teneriffa. Strax utanför kusten i Nordafrika är Kanarieöarna kända för sitt utmärkta året runt klimat och fantastisk naturskönhet.

Det exceptionella bostadsområdet erbjuder 13 restauranger och totalt 3 Michelin-stjärnor, anmärkningsvärt med tanke på att det bara finns 6 på hela ön. Det finns ett utmärkt fritidshotell med ett utbud av affärer och ett spa som finns till gästernas förfogande. Dessutom kan de som gillar ett spel golf betala för att använda den utmärkta golfbanan och anläggningarna på plats.

Villas del Tenis är designad av kända arkitekter Virgilio Gutierrez Herreros och Eustaquio Martínez García, och erbjuder 23 exklusiva villor med privata trädgårdar och pooler. Presenteras fullt utrustade och inredda, dessa villor erbjuder känslan av att bo i ett lyxhotell.

Invånarna har tillgång till den privata klubben med ett gym, restaurang och pool för att komplettera en avslappnad och bekväm livsstil. Varje villa har också ett förråd och parkeringsplats.

Ägare kan bo i deras egendom i 6 månader av året, under resten av året kommer fastigheten att hyras ut till turister; Denna process kommer att hanteras fullt ut av företaget "My Way". Det finns också möjlighet att delta i ett utbytesprogram som erbjuder möjlighet att byta ut sin villa för en fastighet i en annan utväg.

Ett sällsynt tillfälle på Teneriffa, fantastiska villor i ett exceptionellt bostadsområde. Slutdatum juni 2020.

Villas-del-Tenis

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering

INOM KORT: Denna nybyggnation är ännu ej till salu. Kontakta oss för mer information!

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA