Villas-CalaBlanca Pris from 2 550 000 € Ny konstruktion

Villas CalaBlanca Hus/Villor, Vallpineda, Barcelona

  • Slutförd Q4 2024
  • Enheter tillgängliga 12
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 459m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Vallpineda, Barcelona med ett start pris på 2,550,000 €

Lucas Fox är glad att kunna presentera den exklusiva utvecklingen CalaBlanca, ett projekt med lyxvillor designade enligt passivhusstandarder, som ligger i ett av de bästa bostadsområdena i Sitges, Vallpineda. Bebyggelsen har ett exklusivt läge intill stranden och med havsutsikt, men med all service inom gångavstånd och bara 30 minuter från Barcelona.

Kampanjen erbjuder dig 480 m² villor med fyra sovrum och sex badrum. Alla bostäder har en stor tomt, med en vacker anlagd trädgård och saltkloreringspool, samt flera verandor, grill- och chill-out-områden med en utomhusbrasa.

Villorna är fördelade på flera våningar. De övre våningarna rymmer sovdelen och njuter av stora terrasser med ett solarium med imponerande utsikt över havet. Å andra sidan har halvkällarvåningen ett garage med kapacitet för flera fordon och ett multifunktionsrum, som bland annat skulle kunna användas som gym, vinkällare, hemmabio eller spelrum. Några av villorna kommer att njuta av en uppgradering med en spaavdelning med inomhuspool på bottenvåningen, efter köparens val.

Villorna har en modern design, med naturliga material som sten och trä som används i olika dekorativa beläggningar. De njuter av öppna ytor, som dagområdet som rymmer vardagsrum, matsal och kök i samma rum, för att maximera rymligheten. Huvudrummen har stora fönster från golv till tak som släpper in rikligt med dagsljus och ger tillgång till de olika utomhusutrymmena, oavsett om trädgården eller terrasserna.

Vart och ett av bostäderna innehåller de bästa egenskaperna och ytskikten, såsom Linkfloor Feodal interiör- och exteriörgolv i träimitation och porslin, säkerhetsdörr, massiva vitlackerade dörrar, hiss som binder samman de olika våningarna, samt en trappa i blåst trä. inbyggda garderober, videointercom och LED-belysning, bland annat.

Köken i öppen planlösning med mittön är fullt utrustade med Bosch-apparater och Xtone-bänkskivor. Badrummen inkluderar all utrustning, såsom Noken-kranar och toaletter.

Bostäderna har en design som följer passivhusriktlinjerna, som säkerställer effektivitet, energibesparingar och hållbart byggande. För att göra detta används naturligt ljus, bra isolering och bra fukt- och temperaturkontroll erbjuds. Dessa medel inkluderar PVC exteriört snickeri med köldbrygga och treglas, SATE-isolering, kanalsystem för värme och kyla, ventilationssystem med värmeåtervinning, installation av solpaneler, aerotermisk energi för vattenproduktion. Allt detta kan styras genom ett hemautomationssystem.

Utvecklingen har en 24-timmars concierge- och säkerhetsservice. Dessutom har den ett projekt för att skapa en hemmaklubb, med gemensamma utrymmen som en gemensam pool, idrottsanläggningar, en hälsoavdelning, flera terrasser, en terrass och en baravdelning, bland annat, med exklusiv tillgång för invånare.

Kontakta oss för mer information.

Höjdpunkter:

  • 4 sovrum villor
  • Privat trädgård och pool
  • Garage
  • Passivhus
  • Utmärkta egenskaper
  • Nära havet

Dokumentation

Villas-CalaBlanca Ny konstruktion

Läge

Utvecklingen har ett exklusivt läge bara 10 minuter från stranden, med internationella skolor, sportutrustning och shoppingområden. Närmare bestämt ligger det i Vallpineda, en av de bästa urbaniseringarna i Sitges.

Sitges är en exklusiv stad, omgiven av vingårdar och nationalparker, samt intill havet, vilket är anledningen till att den erbjuder ett brett utbud av sport-, vatten- och mer specifikt nautiska aktiviteter. Å andra sidan erbjuder det sina invånare alla typer av tjänster, från exklusiva butiker och lyxhotell, till grundläggande tjänster för vardagen.

Sitges har utmärkta kommunikationer, bara 20 minuter från El Prat flygplats och en halvtimme från Barcelonas centrum.

Visa på kartan

Villas-CalaBlanca Pris from 2 550 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Sovrum Badrum Boyta: Terrace Trädgård Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 550 000 € Available 4 6 486m² 91m² 234m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 550 000 € Available 4 6 459m² 108m² 271m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 550 000 € Available 4 6 486m² 91m² 254m² Uppläggnings plan
Hus/Villa 2 550 000 € Available 4 6 486m² 91m² 234m² Uppläggnings plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now