Villas-Bonanova Pris på begäran Ny konstruktion
1 tillgängliga bilder
Villas-Bonanova Pris på begäran Ny konstruktion

Villas Bonanova

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 930m²
  • Uthyrnings rendering upp till 2,04%

Villas Bonanova

Beläget i ett finare område i Barcelona, utgärs Villas Bonanova av 3 superba lyx residens.
Villorna är designade av den firade Spanska arkitekten Carlos Ferrater (Carlos Ferrater & Partners – OAB), en laureate av det Spaniska Nationella Åriset för Arkitektur och skapare av notabla privata residens och högklassiga hotels, inklusive Mandarin Oriental och Fairmont Rey Juan Carlos I, båda belägna i Barcelona

Läge

Fastigheterna är belägna i Bonanova, ett av Barcelonas mest exklusiva och eftertraktade distrikt. Det sträcker sig från Plaza Bonanova på toppen av Calle Muntaner längs den trädkantade Passeig de Bonanova hela vägen till Sarrià. Bonanovaär ett lugnt familje kvarter som av många anses vara hjärtat av stadens prestigefyllda Zona Alta.
Som det kvintessentiella högklassiga område i Barcelona är Bonanova främst ett bostadsområde. Det är också hem åt många utmärkta restauranger, barer och butiker, varav flera på och runt on den populära Calle Mandri,så väl som prestigefyllda skolor och sjukvårds centrum.
Området har helt utmärkta förbindelser till stadskärnan med ett stort antal buss linger och flera metro stationer. Med bil når man lätt stadens ringvägar och den internationella flygplatsen ligger bara 25 minuter körväg. 

Visa på kartan

Villas-Bonanova Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Sovrum Badrum Boyta:
Hus/Villa Pris vid förfrågan Available 5 7 930m²

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA