Slutsåld
Villa-Galvany Ny konstruktion
22 tillgängliga bilder
Villa-Galvany Ny konstruktion

Villa Galvany Lägenheter, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

  • Slutförd Q3 2017

Villa Galvany Lägenheter, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

På Carrer Muntaner, i det exklusiva stadsdelen Sant Gervasi-Galvany, hittar vi denna helt nya utveckling med bara en enhet kvar. Den 7-våningsbyggnaden har totalrenoverats och har den ursprungliga fasaden och vissa periodfunktioner och har en hiss, en conciergeservice, videoinföringssystem och rullstolsanpassning. Det har ett bra läge nära Turoparken, Avinguda Diagonal, Passeig de Gracia och ligger bara några minuter från Barcelonas historiska centrum och havet med kollektivtrafik.

De 29 avancerade fastigheterna i denna byggnad inkluderar 1, 2, 3 och 4-sovrumslägenheter. Den återstående enheten är en 4-sovrums bottenvåning med en privat trädgård. Lägenheterna har avancerade ytor genom trägolv, gasuppvärmning, luftkonditionering, dubbla fönster och motoriserade persienner och var och en har en separat lagringsenhet.

Sista möjlighet att skaffa en lägenhet i denna helt nya utveckling i ett mycket eftertraktat område.

slingor

  • Exklusivt läge i Sant Gervasi-Galvany
  • Fastighet med 4 sovrum
  • Yta av hög kvalitet
  • 2 lagringsenheter ingår i priset

Läge

På Carrer Muntaner, i det exklusiva stadsdelen Sant Gervasi-Galvany, nära Turoparken, Avinguda Diagonal, Passeig de Gracia och bara några minuter från Barcelonas historiska centrum och havet med kollektivtrafik.

Visa på kartan

Villa-Galvany Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA