VIL46352 Pris from 269 000 € Ny konstruktion

VIL46352 Lägenheter, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 72m²

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Vilanova i la Geltrú, Barcelona med ett start pris på 269,000 €

Lucas Fox presenterar denna kampanj av tre exklusiva lyxlägenheter, belägna intill havet i Vilanova i la Geltrú.

Dessa lägenheter utmärker sig för sin moderna och funktionella design, och erbjuder rum med öppen planlösning som vardagsrum/matsal med öppet kök, som också har tillgång till en privat uteplats. Utrymmena är ljusa, med högt i tak på 3,25 meter och dörrar på 2,50 meter, vilket skapar en känsla av rymd och elegans. Nattdelen har två sovrum och två badrum. Alla utrymmen har inretts av en inredningsarkitekt med fokus på matsal, kök och badrum för att uppnå en modern och mysig atmosfär.

Dessutom erbjuder dessa hem stor energieffektivitet, med ett toppmodernt luftkonditioneringssystem som drivs av aerotermisk energi, vilket säkerställer hållbarhet. Lägenheterna har högkvalitativa ytbehandlingar och teknologier, som fina växtfibervasstak, som är både estetiskt tilltalande och ekologiska. Köken är fullt utrustade med avancerade integrerade apparater, inklusive en tvättmaskin.

Bostäderna ligger i ett av de mest privilegierade områdena i staden, intill strandpromenaden och mellan stränderna i Faro de Sant Cristòfol och Adarró. Detta exceptionella läge ger bekväm tillgång till stadens nyckelpunkter och de vackraste stränderna på Costa Dorada.

Missa inte möjligheten att förvärva en av dessa tre exklusiva lägenheter: Voramar Xaloc, Claramar Xaloc eller Terramar Xatoc. Möjlighet att köpa parkeringsplats erbjuds också.

Kontakta oss idag för mer information om dessa exklusiva lägenheter.

*Höjdpunkter:*

- Lägenheter med 2 sovrum
- Gård
- Vid havet
- Energieffektivitet
- Magnifika egenskaper

VIL46352 Ny konstruktion

Läge

Vilanova i la Geltrú är huvudstaden i regionen El Garraf, med ett enastående historiskt centrum, grönområden, strandpromenad och strandpromenad. I den hittar vi regionens huvudsakliga kommersiella och serviceverksamhet, med den högre yrkeshögskolan i Vilanova, flera gymnasieskolor, offentliga och privata skolor, ett regionalt sjukhus, flera offentliga och privata vårdcentraler, vårdhem, brandmän, polis, bibliotek, samhällscentra, sportcenter, auditorier, teatrar och mycket mer.

Den har mer än 7 kilometer kustlinje, samt fina sandstränder som är mycket lämpliga för bad, tysta, rymliga och idealiska för att utöva alla typer av vattensporter.

Avstånd
  • 2 minuters promenad från stranden och strandpromenaden
  • 10 minuters promenad från Renfe-stationen
  • 5 minuters promenad till Rambla de Vilanova
  • Tillgång till C-32 och AP-7
  • 30 minuter med bil från Barcelona
  • 10 minuter med bil från Sitges
VIL46352 Pris from 269 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta:
Lägenhet 269 000 € Available Våning 0 2 2 72m²
Lägenhet 314 000 € Available Våning 0 2 2 82m²
Lägenhet - Såld Våning 0 2 2 92m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now