TWA-Talamanca Pris på begäran Ny konstruktion
14 tillgängliga bilder
TWA-Talamanca Pris på begäran Ny konstruktion

Talamanca Våningar

  • Enheter tillgängliga 11
  • Sovrum 3 & 4
  • Storlekar från 156m²
  • Bygglov Beviljats

Talamanca Våningar

Sensationell ny bostadsutveckling belägen i Talamanca området, designad för att erbjuda en oas av privatsfär och lyx med överraskande unika design detaljer.

Detta muromgärdade komplex består av femtiofyra 3 och 4-sovrums lägenheter som är organiserade i små enheter på 4 eller 6 våningar i varje, varav de flesta njuter av direkt havsutsikt.

Dessa vackra nutida hem erbjuder öppen planlösning på boende ytorna, design kök och terrasser. Bottenplanets lägenheter kan skryta med egen privat trädgård och pool medan paradvåningarna har en inre trappa som leder till deras egen takterrass med pool och måltidsplats. De magnifika gemensamma faciliteterna inkluderar en reception, bar område, en social klubb, 2 utomhus pooler och en inomhus pool, samtliga omgivna av vackert omskötta medelhavsträdgårdar med designade områden och pittoreska stigar.

Komplexet åtnjuter 24-timmars säkerhets bevakning. Lokal trafik och vardags bekvämligheter är tillgängliga i närområdet. Dessutom ligger OD 5-stjärniga hotell 50 meter bort och det erbjuder dess service som ett extra privilegium ät de boende på denna nya bostadsutveckling.

Komfort och lyx i detta lugna bostads komplex, bara minuter iväg från det livliga Ibiza Town. Priser från €1,636,950.

Läge

Ny bostadsutveckling belägen på den sydöstra kusten av Ibiza, endast 5 minuter norr om Ibiza Town.

Några få minuter iväg från Marina Botafoch och en kort promenad från en av de mest populära stränderna i området med fridfulla, lugna vatten. Strand promenaden är känd för at vara en angenäm plats att promenera på både dag och natt och erbjuder ett etbud av affärer, restauranger och fritidsaktiviteter.

Nära lokaltrafik och vardags bekvämligheter.

Visa på kartan

TWA-Talamanca Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet Reserverad n/a 3 3 158m² - -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA