Trafalgar-ArcDeTriomf Pris from €625,000 Ny konstruktion
38 tillgängliga bilder
Trafalgar-ArcDeTriomf Pris from €625,000 Ny konstruktion

Trafalgar ArcDeTriomf Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona

  • Slutförd Q3 2020
  • Enheter tillgängliga 5
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 103m²
  • Uthyrnings rendering upp till 3.46%

Trafalgar ArcDeTriomf Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona

Trafalgar Arc de Triomf erbjuder ett urval av vackert restaurerade hem i hjärtat av staden. Utvecklingen ligger i Barcelonas eftertraktade Eixample Right, nära många av stadens mest emblematiska platser, inklusive Arc de Triomf och Ciutadella Park, samtidigt som den är perfekt belägen för att njuta av de fina restaurangerna och ett brett utbud av shopping- och fritidsmöjligheter som staden erbjuder.

Fyra lägenheter och en takvåning finns tillgängliga. Varje fastighet har omsorgsfullt utformats för att kombinera charmiga originaldetaljer som högt i tak med träbjälkar, mosaikbeläggning, katalanska valv, exponerade tegelverk och stora fönster med moderna material och ytbehandlingar. Ett neutralt färgschema har valts ut tillsammans med material som sten och trä för att uppnå en elegant och sofistikerad design.

Varje lägenhet mäter 103m² medan takvåningen mäter 123m². Alla fastigheterna har 2 sovrum och 2 badrum samt ett rymligt vardagsrum med matplats och modernt kök med Bosch-apparater. Takvåningen är särskilt imponerande, med privata terrasser och en duplexlayout som erbjuder ett stort mångsidigt rum, ett perfekt familjerum eller ytterligare bostadsyta på övervåningen.

Byggnaden själv har en klassisk fasad och original stuckatur medan en hiss ger privat tillgång till varje lägenhet.

slingor

  • Utmärkt läge i Eixample Right
  • Bara en lägenhet per våning
  • Återställda originalfunktioner
  • En rad alternativ för kollektivtrafik i närheten

Läge

Denna utveckling ligger i Barcelonas populära Eixample Right-område, nära emblematiska platser som Triumfbågen och Ciutadella-parken. Många av stadens finaste restauranger och trendigaste barer ligger i närheten, liksom ett brett utbud av butiks- och designerbutiker. Passeig de Sant Joan, omgiven av terrasser och barer, ligger en kort promenad bort och det trendiga El Born-området är lättillgängligt till fots.

Kommunikationsförbindelser för att komma åt resten av staden och dess omgivningar, inklusive flygplatsen, är utmärkta. En fantastisk bas för att njuta av livet i staden till fullo.

Visa på kartan

Trafalgar-ArcDeTriomf Pris from €625,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet €625,000 Våning 1 2 2 103m² 9m² 3.46%
Lägenhet €675,000 Våning 2 2 2 103m² 3m² -
Lägenhet €699,000 Våning 3 2 2 103m² 3m² -
Lägenhet €750,000 Våning 4 2 2 103m² 2m² -
Takvåning €1,150,000 Våning 5 2 2 123m² 80m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA