International
Associate
The-White-Angel-Cala-Comte
Pris from €2,800,000 Ny konstruktion

The White Angel Cala Comte Hus/Villor, San José, Ibiza

En ny bostadsutveckling med Hus/Villor till salu I San José, Ibiza med ett start pris på €2,800,000, 9 Hus/Villor tillgängliga

  • Enheter tillgängliga 9
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 352m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i San José, Ibiza med ett start pris på €2,800,000

Dessa privata fastigheter är omgivna av snyggt underhållna gemensamma trädgårdsområden med träd och kullerstensspår och har en blandning av Medelhavsarkitektur med banbrytande teknik och design till arkitekten Victor Raholas hand för att ge den ultimata lyxbostaden i Ibiza.

Gemensamma faciliteter inkluderar 24-timmars videoövervakning med ett centralt säkerhetskontor vid utvecklingsentrén, samt en conciergetjänst som erbjuder skräddarsydda tjänster för stressfri hushållning och njutning.

Varje villor med 5 sovrum har en minst byggd yta på 394 m² och en infinity-pool omgiven av ett underbart soldäck med naturliga bambusgolvplattor och hållbara anlagda trädgårdar med pergolor; en privat oas i solen.

Inne i villorna hittar vi ett elegant neutralt färgschema och utmärkta kvalitetsfinisher. Sandfärgade golv och stora sydvästläge fönster med havsutsikt skapar ljusa, luftiga interiörer. Köken ska kompletteras med designerinredning, avancerade apparater, Silestone-bänkskivor och en central ö, medan badrummen har de allra bästa Porcelanosa-plattorna och -finisherna. Villorna har dessutom enorma källare och parkeringsplatser inomhus eller utomhus för flera fordon.

Som man kan förvänta sig av en egenskap av denna kaliber har ett hemmeautomationssystem installerats, tillsammans med ett bakgrundsmusiksystem och förinstallation för Wi-Fi i hela.

En oas av stil och komfort på Ibizas härliga sydvästkust.

Priserna börjar från 2 750 000 euro

The-White-Angel-Cala-Comte

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €2,800,000 n/a 5 Sovrum 4 Badrum 394m², Terrass 289m² -

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA