Slutsåld
The-White-Angel-Cala-Comte Pris på begäran Ny konstruktion

The White Angel Cala Comte Hus/Villor, San José, Ibiza

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i San José, Ibiza

Dessa privata fastigheter är omgivna av snyggt underhållna gemensamma trädgårdsområden med träd och kullerstensspår och har en blandning av Medelhavsarkitektur med banbrytande teknik och design till arkitekten Victor Raholas hand för att ge den ultimata lyxbostaden i Ibiza.

Gemensamma faciliteter inkluderar 24-timmars videoövervakning med ett centralt säkerhetskontor vid utvecklingsentrén, samt en conciergetjänst som erbjuder skräddarsydda tjänster för stressfri hushållning och njutning.

Varje villor med 5 sovrum har en minst byggd yta på 394 m² och en infinity-pool omgiven av ett underbart soldäck med naturliga bambusgolvplattor och hållbara anlagda trädgårdar med pergolor; en privat oas i solen.

Inne i villorna hittar vi ett elegant neutralt färgschema och utmärkta kvalitetsfinisher. Sandfärgade golv och stora sydvästläge fönster med havsutsikt skapar ljusa, luftiga interiörer. Köken ska kompletteras med designerinredning, avancerade apparater, Silestone-bänkskivor och en central ö, medan badrummen har de allra bästa Porcelanosa-plattorna och -finisherna. Villorna har dessutom enorma källare och parkeringsplatser inomhus eller utomhus för flera fordon.

Som man kan förvänta sig av en egenskap av denna kaliber har ett hemmeautomationssystem installerats, tillsammans med ett bakgrundsmusiksystem och förinstallation för Wi-Fi i hela.

En oas av stil och komfort på Ibizas härliga sydvästkust.

Priserna börjar från 2 750 000 euro

The-White-Angel-Cala-Comte Ny konstruktion

Läge

Ny utveckling i Cala Comte, på Ibiza sydvästkust. De nya lyxhusen ligger 5 minuters promenad från de vackra stränderna i Cala Comte och bara några minuter med bil från Cala Bassa. Staden Sant Josep ligger 10 minuter bort och utvecklingen ligger bara 15 minuter från flygplatsen och 20 minuter från Ibiza stad.

The-White-Angel-Cala-Comte Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Sovrum Badrum Boyta: Terrace Trädgård
Hus/Villa - Såld 5 4 352m² 289m² 67m²
Hus/Villa - Såld 5 4 394m² 289m² 67m²
Hus/Villa - Såld 5 4 415m² 239m² 58m²
Hus/Villa - Såld 5 4 394m² 289m² 67m²
Hus/Villa - Såld 5 4 352m² 289m² 67m²
Hus/Villa - Såld 5 4 352m² 289m² 67m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now