The-Resina-6IX Pris from 2 750 000 € Ny konstruktion
The-Resina-6IX Pris from 2 750 000 € Ny konstruktion

The Resina 6IX Hus/Villor, New Golden Mile, Costa del Sol

  • Slutförd Q1 2023
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 1 079m²
  • Bygglov Beviljats

The Resina 6IX Hus/Villor, New Golden Mile, Costa del Sol

Resina 6IX-projektet ligger på toppen av kullen i La Resina Golf Club. Ägarna till de 6 villorna kommer att ha en egen säkerhetsgrind som säkerställer en exklusiv gated community. Att vara belägen på den förhöjda tomten ger känslan av att vara på toppen av världen, speciellt när man njuter av utsikten hela vägen till Afrikas kust.
Var och en av de lyxiga samtida villorna har cirka 1.109 kvm och totalt 4-5 sovrum, 2 ligger på bottenvåningen och resten på första våningen, med möjlighet att lägga till fler i den råa källaren. Kombinationen av kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora skjutdörrar skapar ett ljust och luftigt vardagsrum.


Exteriörerna inkluderar ett stort terrassdäck med en infinitypool med saltvatten, en välskött trädgård, en mysig lounge och matplats, perfekt för måltider utomhus. Till fastigheterna hör 2 parkeringsplatser och ett stort förråd i källaren. Valfria funktioner inkluderar utekök och grill, en extra terrass på taket med jacuzzi, fullt larm och ljudsystem samt en billaddare eftersom förinstallationer har gjorts.


Tillgången till golffronten gör att boendet kan njuta av golfbanan med egen personlig golfbil, som ingår i varje villa i The Resina 6IX, detta inkluderar även VIP-medlemskapet i samhället som ger dig full tillgång till alla faciliteter i La Resina Golf . En privat saltvattenpool är ansluten till vardagsrummet, vilket skapar en enastående utsikt över poolen och den norra Afrikas kust. Du kan välja från en portfölj av alternativ som biorum, in-house spa och fitnessavdelning, crossfit-gym, poollounge, extra sovrum och mer.

The-Resina-6IX Ny konstruktion
The-Resina-6IX Ny konstruktion

Läge

Utveckling Resina 6IX ligger i hjärtat av den gyllene triangeln, bara några minuter från den fantastiska gamla staden Estepona och den mest exklusiva delen av Marbella är en av de mest kända semesterorterna på Costa del Sol. Puerto Banús ligger också i närheten.

Dessutom anses La Resina Golf and Country Club som en av de mest idylliska 9-hålsbanorna i Andalusien. ligger på toppen av Resina Hill i centrum av Double-gated Club Community. I området kommer du att kunna njuta av La Resina Oasis nära alla faciliteter du behöver; från den ikoniska stranden (Playa de Guadalmansa) till de exklusiva restaurangerna.

The-Resina-6IX Pris from 2 750 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Sovrum Badrum Boyta: Terrace Trädgård
Hus/Villa 2 750 000 € Available 5 4 1 079m² 458m² 446m²

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA