THE-LIST Pris from 1 675 000 € Ny konstruktion

THE LIST Hus/Villor, East Marbella, Costa del Sol

  • Slutförd Q4 2023
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 426m²
  • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i East Marbella, Costa del Sol med ett start pris på 1,675,000 €

List Río Real är ett nytt bostadskomplex som består av 27 parhus med utmärkt kvalitet.

Tack vare lutningen på tomten byggs husen på olika nivåer för att smälta in i landskapet, vilket garanterar en spektakulär, fri utsikt över havet från vart och ett av husen.

Projektet kommer att erbjuda 2 typer av parhus, med 4 och 5 sovrum, fördelade över källaren, bottenvåningen och första våningen. De inkluderar också ett solarium med en privat pool som erbjuder otrolig havsutsikt.

Garageområdet är underjordiskt, med enkel åtkomst för fordon från allmän väg, vilket undviker trafikcirkulation inne i gården.

Projektet garanterar imponerande gemensamma utrymmen med en utomhuspool för gemensamt bruk, rymliga trädgårdar och breda vägar till varje hus. Samhället kommer också att ståta med ett omfattande gym, som kan nås från övervåningen på det gemensamma terrassen. Gymmet kommer att ha turkiskt bad, bastu, massagerum samt omklädningsrum och toaletter, varav en kommer att vara speciellt anpassad för enkel åtkomst för personer med nedsatt rörlighet.

För att maximera välbefinnandet för nya ägare kommer The List att tillhandahålla ett brett utbud av tjänster för komforten med en conciergeservice anpassad till ägarnas livsstil.

THE-LIST Ny konstruktion

Läge

Rio Real är ett av Marbella eftertraktade distrikt. Ligger strax öster om centrum och galopperar vid floden med samma namn och Rio Real Golf Course. På Río Real (östra Marbella) hittar du en underbar miljö som erbjuder spektakulära vyer, lugn och avskildhet, bara några minuter från all service, ett köpcentrum, Puerto Banus och stränder.

Visa på kartan

THE-LIST Pris from 1 675 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Trädgård
Hus/Villa 1 675 000 € Available Våning 1 4 5 426m² 157m² 21m²
Hus/Villa 1 775 000 € Available Våning 1 4 5 438m² 157m² 12m²

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now