Teia-Solera-Gardens Pris from €592,000 Ny konstruktion
29 tillgängliga bilder
Teia-Solera-Gardens Pris from €592,000 Ny konstruktion

Teià Solera Gardens

  • Slutförd Q1 2021
  • Enheter tillgängliga 10
  • Sovrum 4 & 5
  • Storlekar från 246m²

Teià Solera Gardens

Ett underbart tillfäle att köpa ett helt nytt fanmilje hem i ett nytt bostadsområde i Teià, ett stenkast från El Masnous hamn, strand och inom lätt räckhåll för Barcelona Stad.
Dessa utsökta hus utgörs av 3 fvåningar plus en källare med ett 2-bils garage och ett fritt användnings rum. Ett stort vardagsrum med genomgång till en terrass finnes på bottenplan, tillsammans med kök och matsal och gäst badrum.  Ett delat badrum och 4 sovrum finner vi på första våningen, varav ett är en master suite med eget badrum. Ovanvåningen med dess underbara naturliga ljus och utsikt erbjuder ett odefinierat användnings rum för de nya ägarna att välja användnings område.  
Privata ytterområden är komplimenterade med tillgång till de fina gemensamma trädgårdarna och pool. Enastående bostadsutveckling med skönhet och komfort för familjer. 
Höjdpunker
Rymmliga ineriörer med 4 sovrum och 2 multipurpose områden
Helt nya interiörer
Toppen läge – gång avstånd till Teià centrum
Privat trädgård och gemensam pool
Garage parkering för 2 bilar

Läge

Denna nya bostadsutveckling är belägen i ett trevligt, lummigt bostadsområde bara 10 minuters gångväg från centrala Teià. Teià är en gullig by i kullarna med alla nödvändiga bekvämligheter och service. Det tar 5-minuter att köra til kust byn El Masnou, med dess stränderh, lfritids hamn och tåg service till Barcelona på 25 minuter.

Visa på kartan

Teia-Solera-Gardens Pris from €592,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €592,000 n/a 4 2 254m² 12m² -
Hus/Villa €630,000 n/a 4 3 251m² 11m² -
Hus/Villa €650,000 n/a 4 3 246m² 11m² -

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA