Inom kort
SLS-MADRID-INFANTAS Pris from 1 610 000 € Ny konstruktion

SLS MADRID INFANTAS Lägenheter, Justicia, Madrid

  • Slutförd Q1 2026
  • Enheter tillgängliga 33

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Justicia, Madrid med ett start pris på 1,610,000 €

Lucas Fox presenterar det första SLS-residenset i Europa: SLS Madrid Infantas, en samling av 33 privata hem av högsta kvalitet och sofistikerade. Beläget i en noggrant renoverad historisk byggnad med balkonger, fönster och fasad, erbjuder detta lyxiga projekt olika typer av utomhuslägenheter och 3 takvåningar med magnifika terrasser, tillsammans med ett brett utbud av lyxiga bekvämligheter.

Denna ikoniska byggnad, som kommer att påbörja sin omsorgsfulla renovering i början av 2024, ligger på ett hörn och har en klassisk fasad med balkonger, lister och räcken, som blandar klassiskt och det anmärkningsvärda SLS-innovativa. Dess 33 bostäder, som sträcker sig från 1 till 3 sovrum, kommer att ha förstklassiga kvaliteter och tjänster som fördjupar dig i ett levande koncept som liknar ett 5-stjärnigt hotell.

SLS Madrid kommer att erbjuda ett brett utbud av lyxiga bekvämligheter för sina invånare, inklusive en privat matsal, flexibla mötesutrymmen, en fitnessstudio, en inomhuspool och ett visningsrum. Invånarna kommer också att njuta av en hisnande utsikt över Madrid från den lummiga takterrassen, som har en utomhuspool och ett särskilt område för att beundra Madrids vackra solnedgångar vid sidan av en eldstad. En restaurang som ligger på bottenvåningen kommer att slutföra detta utsökta projekt.

Designad av den spanske arkitekten Eduardo Sánchez Eznarriaga på 1920-talet och en gång hem till författaren Enrique Jardiel Poncela, kommer du att uppleva att bo i en av huvudstadens mest exklusiva byggnader.

För mer information, tveka inte att kontakta oss.

Vänligen notera:

SLS Madrid Infantas Residences (projekt) ägs, utvecklas eller säljs inte av Ennismore France SAS (licensgivare) eller dess dotterbolag. Inverlis 1 SL, (licenstagare), ägs och drivs oberoende och är ensam ansvarig för ägande, utveckling och drift av projektet.

Licenstagaren använder SLS och vissa SLS-varumärken i enlighet med en begränsad, icke-exklusiv, icke-överlåtbar och icke-underlicenserbar licens från Licensgivaren. Under vissa omständigheter kan licensen sägas upp eller återkallas i enlighet med dess villkor, i vilket fall Projektet inte ska ha rätt att använda SLS-varumärket eller SLS-varumärken. Licensgivaren gör inga utfästelser eller garantier med avseende på enheterna eller projektet och är inte ansvarig för licenstagarens marknadsföringsmetoder inklusive denna webbplats, reklam och försäljningsrepresentationer.

SLS-MADRID-INFANTAS Ny konstruktion

Extras

  • Boutiquerenovering av endast 33 lägenheter
  • Branded Residences av SLS
  • Fullständiga bekvämligheter och tjänster i hotellstil
  • Fitnessstudio, spaavdelning med pool och jacuzzi
  • Pool på taket
  • Rymliga lägenheter med generösa takhöjder

Läge

Denna nya utveckling ligger i distriktet Justicia, en arkitektonisk pärla i hjärtat av den spanska huvudstaden.

Justicia är känt för sin välkomnande och moderna atmosfär, som sömlöst blandar historia och tradition med samtida energi. Dess kullerstensgator och historiska byggnader vittnar om dess rika förflutna, medan dess moderna kaféer, trendiga restauranger och boutiquer återspeglar dess avantgardistiska anda.

Att befinna sig i ett av de mest eftertraktade och trendigaste områdena i Madrid innebär att man kan njuta av dess bästa kulturella utbud som Retiroparken, Círculo de Bellas Artes, olika museer som Prado och Thyssen-Bornesmiza.

Visa på kartan

SLS-MADRID-INFANTAS Pris from 1 610 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Uppläggnings plan
Lägenhet 1 610 000 € Available Våning 1 1 2 156m² - Uppläggnings plan
Lägenhet 2 650 000 € Available Våning 1 3 4 218m² - Uppläggnings plan
Lägenhet 3 140 000 € Available Våning 1 2 3 170m² 12m² Uppläggnings plan

INOM KORT: Denna nybyggnation är ännu ej till salu. Kontakta oss för mer information!

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now