Senaste enheterna
Sitges-Aiguadolc-Homes Pris på begäran Ny konstruktion
11 tillgängliga bilder
Sitges-Aiguadolc-Homes Pris på begäran Ny konstruktion

Sitges Aiguadolç Hem

  • Slutförd Q2 2019

Sitges Aiguadolç Hem

Charmigt beläget i Aiguadolç, bara 5-minuters gångväg från stranden och 10 minuter till centrala Sitges finner vi denna fantastiska nya bostadsutveckling som erbjuder 48 våningar i 2 byggnader.

Bostadsutvecklingen erbjuder 2, 3 och 4-sovrums attraktiva, fridfulla bostäder som alla ligger utåt. Botten plans fastigheterna har en privat trädgård och vindsvåningarna kan skryta med fantastiska terrasser med havs eller bergs utsikt.

Samtliga våningarna kan njuta av rymliga, privata terrasser som utgör naturliga förlängningar av bostäderna och säkerställer att de luftiga, nutida interiörerna alltid är förbundna med de vackra Medelhavs exteriörerna.

Dessa högklassiga hem är den perfekta platsen att njuta till fullo av det avundsvärda klimatet i Sitges tack vare deras utomhus områden och vackra gröna gemensamma områden med 2 pooler och en barnlekplats, allt i en säker, muromgärdad miljö med parkeringsplatser och förvaringsrum i källaren.

När det gäller layouten har våningarna blivit designade att optimera det berfintliga utrymmt och samtliga fastigheter har separat kök med matsals plats och särdeles stora boende ytor med mycket naturligt ljus.

Hög klassigt utförande går igenom hela våningarna inklusive:

• Vit lackerade inre trä detaljer

• Kök utrustat med höga och låga skåp, ugn, mikrovågsugn, keramik härd, extraktor kåpa, rostfritt stål detaljer och Silestone arbetsytor (eller liknande)

• Utrustade och inbyggda garderober i sovrummen

• Termatisk kontroll and mixer kranar i badrummen

• Trä golv med matchande trä lister och detaljer i sovrummen och vardagsrummet

• Hög kvalitets keramik golv i badrum och kök

Utvecklaren erbjuder också möjligheten att göra ert nya hem mer personligt med olika val av golv i badrummen, färg på trä golven, trä interiören och olika färgkombinationer i köken. Iden bakom denna nya bostadsutveckling var att skapa miljövänliga hem med teknologi, design och speciella detaljer som går bortom enkelt energi sparande.

Saker så som de stora fönsterna optimerar det naturliga ljuset och ventilerade fasader och thermo-insulerande delande väggar mellan lägenheterna skapar termisk självständighet från grannarna och motstånd mot den yttre hettan eller kylan.

Det är hög nivå på ljud isolering, lokala växter i den gemensamma trädgården för att reducera arbetet med den och vatten konsumtion och sol cells paneler ger varmvatten. Ett enastående tillfälle att köpa ett underbart nytt energisnålt hem med utsökta nutida interiörer och väl omhändertagna gemensamma trädgårdar och pooler i underbara Sitges.

Show sviten kommer att öppna sina dörrar till allmänheten 23e, 24e och 25e September. Vänligen registrera er för mer information.

Läge

• Ny bostadsutveckling belägen 10-minuters gångväg från centrala Sitges, med många affärer, barer och restauranger i närheten

• Lätt förbindelse till de större vägarna som leder till Barcelona och Costa Dorada och Tarragona (C32 och AP7)

• Tåg station 6 minuter iväg med tåg var 15e minut till Barcelona

• Barcelona flygplats ligger bara 25 minuter iväg med bil

• Ny färja med service till Barcelona hamn (35 minuters resa)

• 5 minuters promenad till stranden

Visa på kartan

Sitges-Aiguadolc-Homes Pris på begäran Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Lägenhet Såld Våning 1 4 2 143m² - -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA