International
Associate
Serrano-Apartments Slutsåld
Ny konstruktion

Serrano Apartments Lägenheter, Castellana, Madrid

En ny bostadsutveckling med Lägenheter till salu I Castellana, Madrid

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Castellana, Madrid

Denna eleganta, totalrenoverade 1920-byggnad ligger på den mest lugna sträckan Calle Serrano, i det mycket önskvärda Castellanaområdet i Madrid. Denna avundsvärda adress placerar invånare i hjärtat av staden, omgiven av avancerade restauranger, de bästa butikerna och utsikt över det fantastiska Lázaro Galdiano-museet.

Köparna kan välja mellan 3 och 4 sovrum på tredje till sjunde våningen med 2 lägenheter per våning, som sträcker sig från 264 m² - 326 m² och alla har balkonger eller terrasser för de två takvåningsfastigheterna. Alla enheterna har nytta av snygga interiörer med marmor och trägolv, generösa vardagsrum, matsalar, moderna kök och badrum och sovrum med inbyggda garderober.

Projektet har försökt behålla originalets 1920-stil byggnaden genom att återställa fasaden, trappan och andra periodfunktioner till deras tidigare ära. Dessutom ska fastighetsägare njuta av exklusiva gemensamma utrymmen som ett gym med bastu och en bar och lounge med terrass. Det finns också den vackra takterrassen som är ett möblerat, gemensamt utrymme för solning, avkoppling och grillar.

Superb nya hem på Calle Serrano.

slingor

  • 3 och 4 sovrum egenskaper att välja mellan
  • Elegant interiör och balkong / terrass i varje fastighet
  • Restaurerad 1920-talets byggnad
  • Avundsvärt läge på Calle Serrano
  • Utmärkt gemensamma faciliteter
Serrano-Apartments

Läge

Denna nya utveckling ligger i en historisk byggnad på Calle Serrano, den mest eftertraktade adressen i Madrids Salamanca-distrikt. Det ligger nära tunnelbanestationen Gregorio Marañón och på samma gata som Madrids mest exklusiva och välkända affärer. Bara 20 minuter från flygplatsen och 10 minuters promenad till den berömda Retiro Park. Runt hörnet från IE Business School och IE Law School.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA