Slutsåld
SANTS-LEIVA Ny konstruktion
34 tillgängliga bilder
SANTS-LEIVA Ny konstruktion

SANTS LEIVA Lägenheter, Sants, Barcelona

SANTS LEIVA Lägenheter, Sants, Barcelona

Denna nya utveckling ligger på en lugn gata intill Plaça Espanya, nära La Fira, Montjüic och Las Arenas köpcentrum, i Barcelonas Sants. För närvarande är byggnaden under uppbyggnad och material som natursten används för beklädnad av huvudfasaden. Det finns också laminat ek trä golv och stengods golv i våta områden och balkonger.

Utvecklingen erbjuder 5 bostäder, inklusive 1 på bottenvåningen, 2 på första våningen och 2 på andra våningen. Den har en källare med parkeringsplatser för bilar och motorcyklar och förvaringsrum som inte ingår i priset. Alla fastigheter har terrasser för privat bruk på taket, utom bottenvåningen som består av en terrass vid foten av loungen. De har också stora fönster och balkonger som tillåter mycket naturligt ljus att komma in.

Fastigheterna har kompletterats med de bästa materialen, från sina finish till deras speciella egenskaper, såsom dubbelglas med luftkammare, värmeisolering, kök med vita lacker och utrustade med SILESTONE bänkskivor och SIEMENS apparater. Dessutom erbjuder de belysning med LED-teknik, värme- och kylsystem med luftkanaler med värmepumpar, videointercom och säkrade dörrar.

Ett utmärkt tillfälle att skaffa ett helt nytt hem med en terrass på ett fantastiskt läge, nära till alla tjänster och mycket bra förbindelser till hela staden och flygplatsen med kollektivtrafik.

Förväntat slutdatum: sista kvartalet 2019.

slingor

  • 5 hem med terrasser
  • 4 parkeringsplatser för bilar och 2 platser för motorcyklar (ingår inte i priset)
  • 5 förrådslokaler (ingår ej i priset)
  • Dubbel åtkomstdörr till byggnaden med ellås och säkerhetssystem som består av säkerhetskameror och digital centraliserad inspelning
  • Belysning LED-teknik
  • SILESTONE och SIEMENS köksutrustning
  • Videodörrpost med färgskärm
  • Mycket bra förbindelser med kollektivtrafik med hela staden och flygplatsen

Läge

Denna nybyggnad är belägen i Sants stadsdel, i Hostafrancen och vid Plaça Espanya, där köpcentra Las Arenas och La Fira finns, samt utmärkta transportförbindelser med hela staden. Montjüics berg ligger några steg bort.

Området har en bra restauranger ad kulturella platser av intresse tack vare dess närhet till Parallel, hem till de bästa teatrarna i staden, och Sant Antoni, ett av de bästa fritidsområdena i staden.

Utvecklingen ligger några minuters promenad från Estació de Sants, centralstationen i Barcelona, så det är mycket väl förbundet med kollektivtrafik med hela staden och flygplatsen.

Visa på kartan

SANTS-LEIVA Ny konstruktion

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA