Santisima-Trinidad-5 Slutsåld
Ny konstruktion

Chamberi Våningar

3 sensationella nya takvånings fastigheter med terrasser och högklassiga avslutningar i en ny bostadsutveckling i Chamberi kvarteret i Madrid

Ny bostadsutveckling erbjuder 3 spektakulära takvånings fastigheter med stora terrasser och vackra, moderna slutföranden.

Detta superba nya bostadsutvecklings projekt erbjuder 28 lägenheter, inclusive 3 speklakulära takvåningar. Alla enheter har blivit såkda förutom takvåningarna, alla med hänförande terrasser, hög klassiga material och avslutningar, fullt utrustade kök med moderna apparater, laminat golv och högklassiga sanitets varor i badrummen. 
Byggnaden är belägen i ett av Madrids charmigaste områden, inom gångavstånd till några av stadens mest spännande barer och restauranger, med bra förbindelser till flygplats och tåg station, bara några minuters gångväg från Iglesia och Alonso Cano metro stationer och många buss linjer i samma område.

Santisima-Trinidad-5

Läge

Chamberí ör ett lugnt bostads område beläget precis norr om centrala Madrid. Denna delen av staden har utmärkta transport förbindelser till centrum och Salamanca området med många metro och buss stationer i närheten.  
Fullt av affärer, restauranger och service, är omgivingen perfekt för den som önkar bosätta sig nära stadens liv och rörelse men ändå vill ha ett lugnare mer kvarters känsla.  
Sport och fritids området Green Canal Park ligger också precis utanför dörren. Här finns en löparbana, padel banor, fotbolls planer och en golf green bland andra fasciliteter så det är ett excellent inner-stads komplex.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile