Senaste enheterna
Sant-Just-Houses Pris from €899,000 Ny konstruktion
43 tillgängliga bilder
Sant-Just-Houses Pris from €899,000 Ny konstruktion

Sant Just Houses Hus/Villor, Sant Just, Barcelona

  • Slutförd Q3 2019
  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 4
  • Storlekar från 223m²

Sant Just Houses Hus/Villor, Sant Just, Barcelona

I ett mycket eftertraktat bostadsområde i Sant Just hittar vi dessa 2 helt nya parhus till salu.

Dessa eleganta hem i skandinavisk stil erbjuder bekväma och moderna bostadsområden samt 4 sovrum, 4 badrum, ett studieområde, trädgård och terrass; alla organiserade över 3 våningar.

Efter att ha parkerat bilen i det privata garaget går vi in i hemmen via en entré på bottenvåningen. Denna hall leder oss till ett verktygsområde, badrum och den underbara öppna köksdynan med tillgång till den privata uteplatsen.

Den första våningen är belägen i vardagsrummet med balkong med utsikt över trädgården, ett studieområde, 2 sovrum och ett badrum. Övre våningen har ett underbart sovrum med eget badrum och omklädningsrum, följt av ett andra studieområde eller ett fjärde sovrum och en terrass.

Husen har tilldelats ett A-märkt energieffektivitetscertifikat och drar nytta av motoriserade persienner, golvvärme och luftkonditionering.

Perfekt för familjer som letar efter ett vackert, nytt hem nära de internationella skolorna i Sant Just. Leveransdatum Q3 2019.

slingor

  • Helt nya hus med 4 sovrum
  • Privata trädgårdar och terrasser
  • En rankad energieffektivitet
  • Nära prestigefyllda internationella skolor
  • Attraktiva samtida, skandinavisk stilinredning

Läge

Dessa fastigheter ligger i hjärtat av Sant Just, som är området i gamla stan. Mycket nära stadshuset, kyrkan, shoppingområdet med restauranger och affärer av alla slag. Det ligger några meter från stadsmarknaden. Parc Mil·lenari, Carrer Bonavista street och ligger nära hållplatserna för de viktigaste busslinjerna.

Sant Just Desvern ligger i Baix Llobregat-området, väster om Barcelona City. Det är ett välbärgat område som erbjuder lugna och gröna omgivningar, med de magnifika Collserola-bergen som bakgrund; perfekt för vandring och utomhusaktiviteter. Samtidigt är det mycket nära några utmärkta internationella skolor och staden Barcelona ligger inom bekvämt pendlingsavstånd.

Visa på kartan

Sant-Just-Houses Pris from €899,000 Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace Rendering
Hus/Villa €899,000 n/a 4 4 223m² 72m² -
Hus/Villa €995,000 n/a 4 4 223m² 72m² -

Senaste enheterna

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA