SalviaSanPedro Pris from 560 000 € Ny konstruktion

SalviaSanPedro Lägenheter, San Pedro de Alcántara, Costa del Sol

 • Slutförd Q1 2026
 • Enheter tillgängliga 2
 • Sovrum 2 & 4
 • Storlekar från 103m²
 • Bygglov Beviljats

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i San Pedro de Alcántara, Costa del Sol med ett start pris på 560,000 €

Salvia är en ny lyxutveckling designad för att ge dig en ny standard inom livsstil. Detta oslagbara nya projekt har noggrant designats för att ge dig det bästa inom komfort, funktionalitet och plats.

Salvia är strategiskt beläget i hjärtat av San Pedro, vilket säkerställer att allt du behöver finns inom gångavstånd. Från stormarknader, butiker till apotek och medicinska tjänster, samt en av de bästa tennis- och paddeltennisklubbarna i området, golfbanor, restauranger och strandklubbar.

De 97 lägenheterna och takvåningarna kommer att byggas i toppmaterial och kvaliteter genomgående, med ljusa och luftiga sällskapsytor i öppen planlösning. Allt från 2 till 4 sovrum kommer varje hem att ha rymliga interiörer på upp till 195 m² och fantastiska terrasser på upp till 189 m². Den eleganta och moderna arkitekturen gör att lägenheten är ett bevis på modern design och elegans. Samtliga fastigheter kommer att ha minst en parkeringsplats och förråd som ingår i priset och det kommer att finnas möjlighet att få alla lägenheter anpassade efter köparens smak.

De gemensamma utrymmena är inte mindre imponerande och erbjuder toppmoderna faciliteter som ett dedikerat arbetsutrymme för den moderna professionella, laddningsstationer för elbilar för miljömedvetna, en uppvärmd inomhuspool och ett fullt utrustat gym och spa.

Komplexet kommer att vara helt inhägnat, med en säkerhetsingång och kontrollport.

Kort sagt, Salvia kommer att vara unik och avantgardistisk med en design som kombinerar estetik och funktionalitet på ett exceptionellt sätt.

Konceptet är att skapa en exklusiv tillflyktsort inom några steg från Costa del Sols kustlinje, som representerar en modern utveckling av lyxlägenheter som bor i ett oöverträffat läge. Dess moderna design, rikliga grönska och hållbara faciliteter smälter samman sömlöst och sätter en guldstandard i lyx och lugn.

Kontakta oss nu för en visning.

SalviaSanPedro Ny konstruktion

Extras

 • Bekvämt boende med enkel tillgång till bekvämligheter.
 • Bekväma och rymliga sällskapsytor.
 • Modern och elegant lägenhetsdesign.
 • Tillgång till toppmoderna faciliteter.
 • Skräddarsy din lägenhet efter dina önskemål.
 • Miljövänligt boende.
 • Trygghet och sinnesfrid.
 • Arkitektoniskt underverk.
 • Vackra, naturliga omgivningar.
 • Lyxigt boende i ett unikt läge.

Läge

San Pedro de Alcántara är bekvämt beläget cirka 60 kilometer sydväst om den livliga Malaga flygplats, vilket gör internationella resor till en bris. Dess närhet till Puerto Banus, bara 5 minuters bilresa bort, gör att invånare och besökare kan uppleva det pulserande nattlivet, exklusiva shoppingen och exklusiva restauranger på denna berömda destination.

För dem som vill utforska längre bort, ger en naturskön bilresa till Gibraltar, bara 65 kilometer sydväst, möjligheten att uppleva en unik blandning av brittisk och spansk kultur.

Dessutom erbjuder den närliggande staden Marbella, bara 10 kilometer österut, ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter, från historiska platser till orörda stränder. San Pedro de Alcántaras strategiska läge säkerställer att invånare och besökare enkelt kan få tillgång till en mängd upplevelser, från den lokala charmen till internationella äventyr.

Visa på kartan

SalviaSanPedro Pris from 560 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Terrace
Lägenhet 560 000 € Available Våning 1 2 2 103m² 17m²
Takvåning 1 340 000 € Available Våning 1 4 3 174m² 187m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now