REB27 Pris from 1 089 000 € Ny konstruktion

REB27 Hus/Villor, Majadahonda, Madrid

  • Slutförd Q4 2024
  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 5
  • Storlekar från 411m²

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Majadahonda, Madrid med ett start pris på 1,089,000 €

Lucas Fox Las Rozas presenterar, i egenreklam, dessa fantastiska nybyggda bostäder i tre våningar med utmärkta kvaliteter på 411 m² konstruktion på en 750 m² stor tomt. Det är ett hus med modern och modern design, med en pool och en stor trädgård. Eftersom det är en egenreklam kommer arbetet att påbörjas så snart varje licens erhållits.

Villan ligger i ett magnifikt läge, ett exklusivt område med bostadsutveckling, i Los Satélites i Majadahonda, med en unik miljö i kontakt med naturen och med fri utsikt över bergen, samt mycket nära stadskärnan .

I dess design har ljusstyrka, funktionalitet och rymd avslöjats. Detta hem är en del av uppsättningen av enfamiljsvillor Residencial El Bosque, en uppsättning av 11 spektakulära hem som också erbjuder möjlighet till anpassning, samt definiera deras ytbehandlingar.

När vi går in i denna fantastiska villa hittar vi i dess 183m² på bottenvåningen, en stor hall som ger oss tillgång till köksdelen och den rymliga och vackra matsalen. Dessutom hittar vi på denna våning ett kontor med möjlighet att använda det som sovrum, toalett och tre sovrum med eget badrum. Från matsalen går vi ut till en stor veranda med chill out-funktion där du kan njuta av härliga stunder vid poolen.

På övervåningen hittar vi mastersviten på 62 m² med ett stort omklädningsrum och en terrass på 55 m² för exklusiv användning för att beskåda de vackra solnedgångarna med utsikt över naturreservatet.

I den rymliga källaren på 165 m² når vi via garagerampen eller genom trappan på bottenvåningen där vi hittar ett garage för tre bilar, en toalett, en strykplats och ett badrum för omklädningsrum, samt ett multifunktionsrum för ett gym och en annan End med naturligt ljus tack vare en vacker engelsk uteplats på 12m².

Bland dess faciliteter lyfter vi fram flygvärmesystemet, med ett varm-kallt golvvärmesystem, med en luft-vattenvärmepump och varmvattenförsörjning för hushåll med hjälp av ett komplett solcellspaket. Energiklassificeringen kommer att vara typ A.

Kort sagt, det här är underbara nybyggda fristående villor, som erbjuder utmärkta kvaliteter, omgivna av naturliga grönområden och i ett exklusivt, säkert och lugnt läge, perfekt för familjer som söker en hög livskvalitet.

Kontakta oss för att ordna ett besök eller få mer information.

Dokumentation

REB27 Ny konstruktion

Extras

  • Energicertifikat A
  • Solpaneler

Läge

Majadahonda är en stad som gränsar till Pozuelo och Las Rozas, bara 20 minuter från Madrid. Det erbjuder en hög livskvalitet tack vare sin integration med grönområden och naturparker. Dessutom har det viktiga köpcentrum som Centro Oeste eller Gran Plaza 2, samt fritidscentrum som Equinoccio-parken.

När det gäller hälsa har Majadahonda två centra och Puerta Hierro universitetssjukhus.

Med tillgång till motorväg, bussar och en kort bit från stationen Renfe de Cercanías har huset ett oslagbart läge för hela familjen.

Visa på kartan

REB27 Pris from 1 089 000 € Ny konstruktion

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Pris Status Våning Sovrum Badrum Boyta: Uppläggnings plan
Hus/Villa 1 089 000 € Available Våning 3 5 7 411m² Uppläggnings plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now